CS:GO 100 TL silah & kasa önerisi

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Normalde 50 TL için konu açmıştım ama bütçeyi yükselttim 100 TL. Kasa veya silah öneriniz varsa bekliyorum. Oyun mu silah&kasa mı alsam kararsızım. Ayrıca para kartımda.

Yatırım için düşünüyorsan kapsülleri beklemeni öneririm. Yine yatırım düşünüyorsan ve şimdi alacaksan bence kasa daha mantıklı. Spektrum 2 ve Parçalanmış aldım ben.

Hocam CS'de kapsül vs. tam olarak bilmiyorum CS'nin cahiliyim arada 2-3 maç atıp çıkıyorum hedefim yatırım çünkü CS2'de çıkacak fiyatların artacağını söylüyor çoğu kişi. Ayrıca biraz bekleyebilirim.

Hocam CS'de kapsül vs. tam olarak bilmiyorum CS'nin cahiliyim arada 2-3 maç atıp çıkıyorum hedefim yatırım çünkü CS2'de çıkacak fiyatların artacağını söylüyor çoğu kişi.
Ben de cahiliydim birkaç güne kadar. 🙂 Toplulukta biraz gezince temel şeyleri çözüyorsun. Kapsül olayı da bu temel şeylerden biri. Bu seneki Paris Major'den muhtemelen birkaç gün önce o Major'ün kapsülleri çıkacak. Belli bir süre pazarda kaldıktan sonra da kaldırıyorlar. Ne kadar süreceği Valve'a bağlı. Ayrıca Major'ün sonlarına -sanırım- doğru da indirime giriyor bu kapsüller. İndirimin ne kadar süreceği de Valve'a bağlı yine.

Kapsülleri alınca bekletiyorsun envanterde. Bir yıl, belki birkaç yıl. Yeterli kara ulaştığını düşünürsen satarsın. İstersen daha da artmasını beklersin. Uzun vaadeli diyebiliriz bu yatırıma ama iyi kazandırır. @Yszuf anlatsın istiyorsan. O da iyi kazanmıştı diye hatırlıyorum.

Kapsüller genelde turnuva bileti oyuna geldiği zaman oyuna geliyor. Turnuvanın sonuna kadar genelde normal fiyattan satılıyor ve turnuva bittikten sonra %75 civarı indirime giriyor. Bu sene ortalama 5 TL olacak diye düşünüyorum. Kapsül kısa sürede biraz oynak dursa da genelde 1 yıl ve sonrasında güzel kâr ettirmeye başlıyor. Kapsül kadar yavaş ilerlemesin istiyorsanız kapsül indirimi geldiği zaman takımların holo çıkartmasını alabilirsiniz. Turnuva harici şu anda alacağınız 100 TL'lik kasa size bir şey kazandırmaz.

Kapsüller genelde turnuva bileti oyuna geldiği zaman oyuna geliyor. Turnuvanın sonuna kadar genelde normal fiyattan satılıyor ve turnuva bittikten sonra %75 civarı indirime giriyor. Bu sene ortalama 5 TL olacak diye düşünüyorum. Kapsül kısa sürede biraz oynak dursa da genelde 1 yıl ve sonrasında güzel kâr ettirmeye başlıyor. Kapsül kadar yavaş ilerlemesin istiyorsanız kapsül indirimi geldiği zaman takımların holo çıkartmasını alabilirsiniz. Turnuva harici şu anda alacağınız 100 TL'lik kasa size bir şey kazandırmaz.

Turnuva bileti ne zaman gelir peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı