CS GO 115-120 ping sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

SafderunTR

Hectopat
CS GO girdiğim zaman, yoldaş olsun rekabetçi olsun, sürekli 115-120 ping alıyorum. Mobil verim üzerinden oynuyorum oyunu. Turkcell hattım var. Başka oyunlarda min 65, Max 75 arası oynarken, CS:GO 120 ping aşırı fazla ve oyunu oynanmaz hale getiriyor. Server seçici program kurdum, belki beni yanlış servere atıyordur diye, Viyana ve Polonya'yı seçtim, ama yine de 115-120 arası ping alıyordum. Birçok yere baktım, çözümünü bulamadım, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Ek Açıklama 2020-03-12 115643.png

Dostum mobil veride o pingler normal

En düşük ping zaten genelde 70-80 oluyor CS:GO'da. Türkiyede veya daha yakında server barındırmadıkları için bu pinglerde oynanıyor. Benim arkadaşım sabit 100 ile oynuyor mesela. Kaldı ki mobil veride gayet normal bu ping.

pubg de oynuyorum, battlefield 1 de oynuyorum, hiçbir şekilde 80nin üstüne çıkmıyor. Ama CS go girince 115-120 arası oluyor. mobil verim de 4.5G full çekiyor, 20-25mbit indirme hızı alıyorum.

Ben de diyorum ki her oyunun sunucusu farklı lokasyonlarda olabilir. CS:GO Türkiye sunucusu yok, LOL Türkiye sunucusu var. Bir oyunda 60 almak diğerinde de 60 almak zorunda olmak anlamına gelmiyor zaten.

:) ben de CS GO'nun diğerlerinden ne farkı var onu anlamıyorum. Sizin de mi 110-120 arası pinginiz var? Koskoca Valve böyle bir şey yapmaz herhalde. Diğer oyunların da sunucuları Türkiye'de değil, Avrupa'da. O yüzden sordum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı