CS:GO 15 FPS'de kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

onuraskin23

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar,
Sistemim MSI GF 62 7 RE - 7700HQ i7 işlemci-16 GB 2400 MHz RAM-250 GB NVMe SSD (2000 okuma / 2000 yazma ),NVIDIA 1050 Ti 4 GB sistemim var.
Sorun şu tüm ayarları yaptım fakat CS:GO'yu açtığımda lobidede 15 FPS, oyun içindede 15 FPS alıyorum. NVIDIA Denetim masasından olması gereken tüm ayarları yaptım, oyun içi FPS Max FPS menu Max olayları tamam driverlarımda güncel gerek ekran kartı gerek Intel grafik işlemcisinin. Oyun içi çoklu CPU da etkin laptop enerji tasarrufu kapalı ama sorun hala aynı kafayı yemek üzereyim. MSConfig'den de yaptım her şeyi. Oyunu sildimde yükledim. NVIDIA ve Intel'in driverlarınıda sildim yükledim sorun ne yardımcı olun ne olur?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    983,4 KB · Görüntüleme: 145
Evet sadece CS:GO'da oluyor zaten yeni formatladım PC'yi ilk gün FPS 200 250 oynadım. Sonra bu 15 16 bir oldu oynamadık yer bırakmadım düzelmiyor.

Yeni formatladım PC'yi bilgisayara SSD ve RAM aldım ilk gün CS:GO'yu 200 250 FPS oynadım normal biçimde sonra kendiliğinden böyle oldu. FPS Max FPS Max menu falan her şeyi yaptım driverlerıda sildim tekrar yükledim. NVIDIA denetim masasındanda CS:GO için ekran kartım 1050 Ti'ı seçtim ayaları yaptım yine değişmiyor bir şey.

Bakımları falan yapıldımı termal macunlar ne zaman sürüldü.

Sizin kızgın attığınız arkadaşın verdiği çözüm yolundan farklı bir çözüm yolu değil. Aynı/benzer çözüm yoluna siz kızgın attığınız için aynı şekilde benide kızdırdığı için atmış bulunmaktayım.

Bu belki işinize yarar.
Merhabalar dostum teşekkür edeirm öncelikle , fakat amd ile ilgili sanırsam bu , tam ekrana ölceklendirme kare hızı ile alakalı nvidia da zaten böyle bişey yok intel yapıyor onu

Sizin kızgın attığınız arkadaşın verdiği çözüm yolundan farklı bir çözüm yolu değil. Aynı/benzer çözüm yoluna siz kızgın attığınız için aynı şekilde benide kızdırdığı için atmış bulunmaktayım.

Bu belki işinize yarar.
Konsoldan bahsetmiş ben başlatma seçeneklerinden bahsettim ,oyun içinden konsolu açmanız yetmiyor başlatma seçeneklerine -console yazmak zorunda oldugunuz gibi bunun belki işe yarayacağını düşündüm. Zaten konu sahibi fps max komutlarını denedim demiş. Başlatma seçeneklerindeki olay genellikle insanların aklına gelmiyor diye ayriyeten yazıyım dedim.

Konsoldan bahsetmiş ben başlatma seçeneklerinden bahsettim ,oyun içinden konsolu açmanız yetmiyor başlatma seçeneklerine -console yazmak zorunda oldugunuz gibi bunun belki işe yarayacağını düşündüm. Zaten konu sahibi fps max komutlarını denedim demiş. Başlatma seçeneklerindeki olay genellikle insanların aklına gelmiyor diye ayriyeten yazıyım dedim.
Tamamdır. Arkadaşın dediğinden farklı bir şey olmadığı için dedim. O zaman kızgınlık bir durum yok. Ama sizde bu gibi durumlarda kızgın yerine üzgün atmanız daha doğru olacaktır.

Merhaba dostum öncelikle teşekkür ederim. Formattan önce gayet iyi oynuyordum CS:GO'yu 200 FPS'lerde termal macunluk bir şey olacağını sanmıyorum ki daha 3 5 gün öncesine kadar yakın süreden bahsediyor.

Virüs olabilir diyeceğim o da olmaz, sadece CS:GO'da oluyor. Geriye iki seçenek kaldı, ya format atacaksınız en temizinde ya da oyunla alakalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı