CS:GO 1660 ile 150 FPS alıyorum

ömer gokkaya

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba i7 6700 3.4 GHz işlemci + GTX 1660 Gaming 6 GB ekran kartı ile 150 FPS alıyorum. Kafayı yemek üzereyim bana yardımcı olun. i7 var gene 150 FPS kafayı sıyıracağım. Bir de FPS düşmesi yaşıyorum.

Dosya Ekleri

• ekran.PNG
    ekran.PNG
    11,2 KB · Görüntüleme: 69
  • sistem1.PNG
    sistem1.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Çok saçma geldi ev arkadaşım i7-4790, 750ti ile 300+ alırken değerleriniz çok değişik. Ve oyunu temiz kurulum mu yaptınız, yoksa yedektenmi yüklediniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoda 2:30'dan sonra belirtilen işlemleri yapın yapmadıysanız. Hem oyun içi hem Nvidia denetim masası üzerinden.

Monitörünüz 240 Hz veya daha üstü bir tazeleme hızına sahip değilse kafayı yemenize gerekecek bir pozisyon yok, ama yine de biraz daha yüksek FPS istiyorsanız ince ayar çekmeniz gerekiyor o oyuna, zamanında mobil i7 7700HQ işlemci ve GTX 950M ile 200-250 FPS çok rahat alıyordum ama 60 Hz bir ekranım olduğu için FPS'i sabitleyerek daha akıcı bir deneyim elde etmek bana daha çok keyif veriyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı