İlk kasa için idle suncularına girip AFK bırakıyorum ama 2. kasayı bütün hafta AFK bırakmama rağmen düşmüyor nasıl düşürebilirim fikri olan var mı?
İlk kasa için idle suncularına girip AFK bırakıyorum ama 2. kasayı bütün hafta AFK bırakmama rağmen düşmüyor nasıl düşürebilirim fikri olan var mı?
Kanka kasa da açma istersen bana hep haftada 2 tane düşüyor.Çok zor ihtimal. Hatta düşmüyor bile. Haftada 1 garanti düşüyor fakat 2. si neredeyse hiç düşmüyor. 3 yıldır CS:GO oynuyorum bu zamana kadar hiç 1 haftada 2 kasa düşmedi bana.
Bana bu hafta 2 kasa 2 skin düştü.İlk kasa için idle suncularına girip AFK bırakıyorum ama 2. kasayı bütün hafta AFK bırakmama rağmen düşmüyor nasıl düşürebilirim fikri olan var mı?
Kanka kasa da açma istersen bana hep haftada 2 tane düşüyor.
Bırakmıyorum normal oynayarak düşürüyorum.Uzun bırakmama rağmen bana da daha 1'den fazla düşmedi kaç saat afk bırakıyorsun server da?
Uzun bırakmama rağmen bana da daha 1'den fazla düşmedi kaç saat AFK bırakıyorsun server da?
Bana bu hafta 2 kasa 2 skin düştü.
Bana skinler genellikle rekabetçi maçta ve ölüm maçında düştü, idle serverda hep kasa düşürdüm.Günlük ortalama 2-3
Skinler nasıl düşüyor yeni aldım Prime bilgim yok.
Çok zor ihtimal. Hatta düşmüyor bile. Haftada 1 garanti düşüyor fakat 2. si neredeyse hiç düşmüyor. 3 yıldır CS:GO oynuyorum bu zamana kadar hiç 1 haftada 2 kasa düşmedi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.