CS:GO 2 maçtan biri hile

Megolovania

Centipat
Yer
Nerde olucam evde yaşiyorum
Daha fazla  
Ya biktim ya biktim. 2 maçtan biri hileye denk geliyorum. Kafayi yiyeceğim. Benim denk geldigim takimda o kadar salak ki(hep Rus'lara denk geliyorum) adamin hile açtigini bilemeyecek kadar salak. Adam çatir çutur Spinbot'la takiliyor, bizim kekolarda onun üstüne yürüyor. Onu geçtim bir de aimbot, wallhack kullanan tipler o kadar bariz olmasina ragmen kimse de banlayacak yürek yok galiba. Kimse ban atmiyor. Son noktaya geldim. Sabrim taşti. 2 aydir oynuyorum. Ilk maçima girdigim de Spinbot'a denk geldim. Başta anlamadim. "Bu niye salak gibi yere nişan alarak ilerliyor, ve nasil herkese headshot atiyor? Gibi soru sorarak maçtan ayrildim. Neyse zaten gereksiz bir konu oldu. Rapor etmenin hiç işe yaramadigini herkes biliyor. Zaten oyuna artik çok az giriyorum. Oyunu birakmadan önce hile açip lanet Rus'lardan intikamimi almayi düşünüyorum. Belki üşenirim. Neyse, iyi günler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya biktim ya biktim. 2 maçtan biri hileye denk geliyorum. Kafayi yiyeceğim. Benim denk geldigim takimda o kadar salak ki(hep Rus'lara denk geliyorum) adamin hile açtigini bilemeyecek kadar salak. Adam çatir çutur Spinbot'la takiliyor, bizim kekolarda onun üstüne yürüyor. Onu geçtim bir de aimbot, wallhack kullanan tipler o kadar bariz olmasina ragmen kimse de banlayacak yürek yok galiba. Kimse ban atmiyor. Son noktaya geldim. Sabrim taşti. 2 aydir oynuyorum. Ilk maçima girdigim de Spinbot'a denk geldim. Başta anlamadim. "Bu niye salak gibi yere nişan alarak ilerliyor, ve nasil herkese headshot atiyor? Gibi soru sorarak maçtan ayrildim. Neyse zaten gereksiz bir konu oldu. Rapor etmenin hiç işe yaramadigini herkes biliyor. Zaten oyuna artik çok az giriyorum. Oyunu birakmadan önce hile açip lanet Rus'lardan intikamimi almayi düşünüyorum. Belki üşenirim. Neyse, iyi günler herkese.
CS:GO bıraktım bu sebepten. Seçkin olsak dahi hile var. Ayrıca genellikle sanki rakibe zor rakipler geliyor bize aptalla geliyor. 25 Kill alsam da kurtaramıyorum hocam. Hileli maçtan çıkınca Rekabetçi cezası veriyor zaten. O yüzden de çıkamıyorsunuz. Saçma bence. Rapor işe yaramıyor eminim.

Çoğu velet.

CS:GO'nun yeni beta hile sistemi yeni bir şey değil. Eskiden her bilgisayarda basit VAC taraması yapılırdı. Eğer çok rapor aldı isen, overwatch'da da çok fazla hile olarak seçildi isen, detaylı VAC taraması başlatılır ve kişi banlanırdı. Tabii ki bu biraz zaman alıyordu. Yeni sistemde, beta mod'u kabul edenler her CS:GO oyununa girişte detaylı VAC taramasına tabi tutuluyor. Bu güzel bir sistem çünkü basit VAC çok fazla kullanıcısı olan hileleri yakalarken, yeni yazılımları farkedemiyordu. Detaylı VAC ise neredeyse hiçbir hileyi kaçırmıyor, yani çok başarılı ama normal koşullarda çalışmıyordu. Beta versiyonun testi birkaç ay sürebilir. Beta sürümü, normal sürüm olunca hileler azalacak.

Bazı kişilerin bildiği, bazı kişilerin ise bilmediği birkaç bilgi;
1) Prime olmayan maçta, VAC basit taraması dahi çalışmaz! Non-Prime (Seçkin olmayan) maçlardaki hileyi, Valve durdurmak istemiyor. (Mantıklı bir strateji, prime'a zorlamak)
2) Eğer "Kırmızı Güven Faktörü"'nüz var ise, lobide prime maç demesine rağmen, prime olmayan maça alabilir ki genellikle prime olmayan maça alır. (Test edildi)
3) Eğer "Sarı Güven Faktörü"'nüz var ise, seçkin olarak maça gireceksiniz ama karşıya, kırmızı ya da sarı güven faktörü gelebilir. (Test edildi)
4) Eğer "Yeşil Güven Faktörü"'nüz var ise, en rahat durumda oynayacaksınız.

Yeşil güven faktörünün de kendi içinde puanları vardır. Peki nasıl yükseltilir?
1) Telefon numarası ile doğrulamayı aktif ederseniz.
2) Overwatch yapar ve doğru karar verir iseniz.
3) Hile diye raporladığınız kişiyi, doğru şüphelerden raporlarsanız. (Wall şüphesi olan adamı, Aim diye raporlama)
4) Tek bir bilgisayardan CS'ye girerseniz.
5) CS girdiğiniz bilgisayardan, güven faktörü yeşil olmayan birinin girmesine izin vermezseniz.
6) Kendi takımınızdaki, hile olan kişiyi raporlarsanız. (tam tersine rapor etmez isen, güven faktörünüz düşecektir.)

Umarım bu bilgiler işinize yarar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı