Çözüldü CS:GO 2 VAC ban kaldırılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lowdecur

Femtopat
Arkadaşlar zamanında hilelerle baş edemediğim için ben de hile açıp ban yedim. Geçenlerde hesabımın envanterine baktığımda hesaptaki kasaların değerinin 30k olduğunu gördüm. Ban olduğu için satamıyorum. Bu banı kaldırmanın bir yolu var mıdır? Varsa nasıl?

Çözüm
Yani %5 ihtimalle hatalı banlama olsaydı bir nebze ticket atıp açtırma imkanın vardı az da olsa ama hile açıp yediysen açtırma imkanın yok banını.
Yani %5 ihtimalle hatalı banlama olsaydı bir nebze ticket atıp açtırma imkanın vardı az da olsa ama hile açıp yediysen açtırma imkanın yok banını.

Adamlar oyunu o kadar umursamıyor ki ticket atıp cevap alma ihtimalin çok çok çok düşük hatta 0.

VAC yasağını kaldırmanın yolu yok. Kesin, tartışmasız. Kilitlenen(ve çöp olan) envanterin satılma ihtimali de yok.

VAC yasağı sadece hatalı bir analiz sonucu haksız bir şekilde verildiyse kaldırılabilir. Bunu da sonradan kendileri tespit edip düzeltirler. Yani haklı veya haksız VAC yasağı için yapabileceğin hiçbir şey yok.

Ayrıca şu an VAC koruması yok denecek kadar kötü. Overwatch müfettişliği de kalkınca daha da kötü oldu vaziyet. Oyunun kendisi de teknik anlamda kötüdür. Gereken ıslahlar yapılmadı. Parayı geçtim vakit dahi harcanmaz bu oyuna. Bunu da ek olarak belirtmek istedim.

Arkadaşlar zamanında hilelerle baş edemediğim için ben de hile açıp ban yedim. Geçenlerde hesabımın envanterine baktığımda hesaptaki kasaların değerinin 30k olduğunu gördüm. Ban olduğu için satamıyorum. Bu banı kaldırmanın bir yolu var mıdır? Varsa nasıl?
Maalesef açtıramazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı