CS:GO 200 FPS'ten 50 FPS'e düştü

Arda Sevilgen

Hectopat
Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar 180-200 FPS'lerde oynadığım CS:GO'dan bir anda 40-50 FPS'ler almaya başladım. Bütün oyun içi ayarları sıfırladım, olmadı. İnternetten nasıl yapıldığına bakıp Game DVR'ı kapattım, olmadı. En sonunda CS:GO'yu bilgisayardan silip tekrar yükledim, hala olmadı. Diğer oyunlarda almam gereken FPS'leri alıyorum fakat bu 2 gündür CS:GO'da böyle bir sorunum var. CS'ye yeni başladım, bırakmak istemiyorum :(

Dizüstü bilgisayarını temizleyin, driver'leri güncelleyin ve termal macunları değiştirin.
1. Bu video'daki denilen tüm maddeleri yapın
2. Oyunu indirdikten sonra 1 kere açın ve kapatın
3. Size attığım konu'daki yöntemleri yapabilirsiniz (çözünürlük ve çalıştırma seçenekleri hariç)
4. Calıştırma seçeneklerine bunu yapıştırın:
-nojoy -nod3d9ex1 -tickrate 128 -novid -console -nosplash
5. Win + R tuşü ile %temp%, temp, prefetch temizleyin
6. Oyunu başlatın ve hazır

Sistemini belirt ve oyun içi değerlerini MSI Afterburner ile paylaş.
Gtx 1060 3 gb
r5 2400g
not : fps dahada düşmeye başladı konuyu açtıpımdan beri hala uğraşıyorum hala yapamadım delirmek üzereyim.
Dizüstü bilgisayarını temizleyin, driver'leri güncelleyin ve termal macunları değiştirin.
1. Bu video'daki denilen tüm maddeleri yapın
2. Oyunu indirdikten sonra 1 kere açın ve kapatın
3. Size attığım konu'daki yöntemleri yapabilirsiniz (çözünürlük ve çalıştırma seçenekleri hariç)
4. Calıştırma seçeneklerine bunu yapıştırın:
-nojoy -nod3d9ex1 -tickrate 128 -novid -console -nosplash
5. Win + R tuşü ile %temp%, temp, prefetch temizleyin
6. Oyunu başlatın ve hazır
Sorunum düşük fps almam değil, yüksek fps almam gerekirken düşük fps almam.
MSAA açıksa kapatmayı deneyebilirsin.
nvidia denetim massasında düşey senkranizasyon kapalı csgo dada dikey eşitleme kapalı.

CS:GO nun islemcinin dahil grafik kartını kullandığını düşünüyorum ki onun bile düşük ayarlarda 100 120 fps vermesi gerekiyor
Dediğim gibi MSI Afterburner ile bilgilerini paylaş ki daha iyi bilgi verebileyim belki soğutmanda bir sorun var ve bir bileşen ısınıyor bakmak gerek.
Arkadaşım soğutma da olsun bileşenlerde bir ısınma olsun bu bütün oyunlara vurması gerekmezmi ? Benim bahsettiğim sorun sadece csgo için geçerli
Bf1 de oynadık bu süreç içerisinde onda bir sıkıntı yok.

CS:GO nun islemcinin dahil grafik kartını kullandığını düşünüyorum ki onun bile düşük ayarlarda 100 120 fps vermesi gerekiyor
Kardeşim şu MSI Afterburner ile bilgilerini paylaşsan artık? Yazıp duruyorsun. Adamlar sana yardım etmek için istiyor, sen hâlâ "100 FPS almam gerekiyor" diyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı