CS:GO 4:3 ayarında siyah ekran sorunu

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Arkadaşlar, yeni ekran kartı aldım. GTX 750 Ti, CS:GO 4:3 aldım ve ekran simsiyah oluyor. Yani anlamsız bir şekilde, hani şu siyah barları demiyorum her taraf simsiyah oluyor. 4:3 alınca ekran simsiyah oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi ekran fotoğrafı atın, ya da telefonunuzla çekip yükleyin, anlayalım sorunun ne olduğunu.
Başkan atıyım da Fotoğraflık bir işi yok. 4:3 yapıyorum. Ekran simsiyah olup kalıyor. Çıkıp giriyorum bu sefer masaüstünün ekranı ve sol üste siyah panel gibi, panele fareyi götürünce CSGO sesi geliyor.
İstersen fotoğraf atabilirim panel olanın.

Başkan atıyım da Fotoğraflık bir işi yok. 4:3 yapıyorum. Ekran simsiyah olup kalıyor. Çıkıp giriyorum bu sefer masaüstünün ekranı ve sol üste siyah panel gibi, panele fareyi götürünce CSGO sesi geliyor.
İstersen fotoğraf atabilirim panel olanın.
Sen çözünürlüğü 4/3 yapınca aldığın siyah ekranı at. Ya da ikisini birden at driver'lar tam kurulmamış, veya 3. Parti yazılımlarla kurulduğu için uyumsuz olabilir.
Ya da daha basit şeylerden gidelim monitörünüz normalde 16/9 mu yoksa 4/3 monitör mü ?
Fotoğrafları unutmayın gözden kaçan birşey olabilir.

Sen çözünürlüğü 4/3 yapınca aldığın siyah ekranı at. Ya da ikisini birden at driver'lar tam kurulmamış, veya 3. Parti yazılımlarla kurulduğu için uyumsuz olabilir.
Ya da daha basit şeylerden gidelim monitörünüz normalde 16/9 mu yoksa 4/3 monitör mü ?
Fotoğrafları unutmayın gözden kaçan birşey olabilir.
Monitör kullanmıyorum, Televizyon kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı