KIRMIZIELMA
Centipat
Masaüstüne sağ tıkla görüntü ayarlarından istediğini seç
Masaüstüne sağ tıkla görüntü ayarlarından istediğini seç
İşlemcim AMD olduğu için Radeon Vega 8 mevcut Intel değil. AMD'nin ise herhangi ayar yapabileceğim Driver'ı yüklü değil maalesef
Bir çözüm buldum sonunda başta işlemcim AMD diye Intel yüklememiştim fakat Microsoft Store'dan "Intel Grafikleri Kontrol Merkezi" Programını yükledikten program sorunsuz çalıştı genişletilmiş ekran yapabildim. Sizde deneyebilirsiniz. Teşekkürler destekleriniz için.
CS:GO'da 4:3 ekrana basıyorum 16:9 da duruyor hala Radeon Software kullanıyorum
Hocam laptop da böyle olmuyor. Laptopta neredeyse tüm erkan kartı kontrol merkezlerini denedim hiç biri işe yaramadı. Yani tam ekran ayarlarını hiç bir şekilde bulamadım. Laptop olduğu için böyle olduğu söyleniyor. Bilgisayarım intel işlemci ve nvidia. Çözüm bile var mı?İşlemcim Amd olduğu için radeon vega 8 mevcut intel değil. AMD'nin ise herhangi ayar yapabileceğim driver'ı yüklü değil maalesef
Bir çözüm buldum sonunda başta işlemcim AMD diye intel yüklememiştim fakat microsoft store'dan "İntel Grafikleri Kontrol Merkezi" Programını yükledikten program sorunsuz çalıştı genişletilmiş ekran yapabildim. sizde deneyebilirsiniz. Teşekkürler destekleriniz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.