CS:GO 4:3 ekranda siyah barı kaldırma

purpleguy

Hectopat
AMD ekran kartım var ama Windows 8.1 olduğum için Driver Booster'dan indirmek zorunda kalıyorum driverlarımı çünkü eski sürücüler AMD sitesinde yok, bu yüzden Radeon ayarlarını kurmuyor. Program ile kaldırılabiliyor mu bu? Driver Booster'da öyle bir seçenek var mı Radeon ayarlarını kurma falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran kartım var ama Windows 8.1 olduğum için Driver Booster'dan indirmek zorunda kalıyorum driverlarımı çünkü eski sürücüler AMD sitesinde yok, bu yüzden Radeon ayarlarını kurmuyor. Program ile kaldırılabiliyor mu bu? Driver Booster'da öyle bir seçenek var mı Radeon ayarlarını kurma falan?

Kimse anlamadı sanırım sorunu mu, Radeon ayarlarını kuramadığım için siyah barları kaldıramıyorum. Bunun için siyah bar kaldırma programı falan var mı?

Hocam sizde olur mu bilmiyorum ama şimdi ben şöyle yaptım: Microsoft Store'dan İntel grafikleri kontrol merkezini indirdim. Uygulamada ekran menüsünde çözünürlüğü 1024*768 olarak ayarladım. Daha sonra aşağıdan olceklendirmeyi uzatılmış yapıp başka bir şey yapmadan çözünürlüğü geri eski hale getirdim. Boyle kaldirmistim ben.

@purpleguy denediniz mi hocam?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı