CS:GO 4:3 mü 16:9 mu?

Lucyle

Centipat
CS:GO'da Nova olmama rağmen hala karar veremedim. 144 Hz 1920x1080 monitörüm var ancak 4:3 mü yoksa 16:9 mu oynamalıyım karar veremedim. Bana bu konu hakkında yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer monitorun 21.5 inç ise 4:3 zor gelebilir mesela ben 16:9 oynuyorum çünkü monitorum 21.5 inç.
4:3 oynamanın amacı adamları daha büyük görmek ise 24 inç altında 4:3 yapmanın bir faydası olmaz diye düşünüyorum.
Merakımdan soruyorum benim monitörüm de 21.5 inç 4:3 kullanıyorum ne tür bir zararı olabilir veya eksisi.

Eğer monitörünüz 1280x1024 çözünürlüğünü destekliyorsa 4:3 oynayın, desteklemiyorsa 16:9 oynamaya devam edebilirsiniz.

Merakımdan soruyorum benim monitörüm de 21.5 inç 4:3 kullanıyorum ne tür bir zararı olabilir veya eksisi.
Bir zararı olmaz tamamen alışkanlık ile alakalı. 24 inç monitor ile 21.5 inç monitorde ki 4:3 oyun oynayışı farklı oluyor. E spor turnuvalarındaki monitorler hep 24.5 inç oluyor mesela. Dediğim gibi eğer kendini alıştırırsan istediğin çözünürlükte oynarsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı