CS GO 4:3'de 24 FPS sorunu 16:9 geçince düzeliyor

Astro

Hectopat
Yer
Akhisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha düne kadar CS GO oynuyordum fakat bugün oyunya girdiğimde nedense 24-27 arası bir FPS'le karşılaştım. Sınırlama falan yoktu, ama 16:9 geçtiğimde ise sorun ortadan kalkıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz oluyor. O işlemci ile RX 580 8 GB darboğaz yapar. Yer yer RX 570'e de darboğaz yapıyor. İşlemci kullanımı ve ekran kartı kullanımını atar mısın?
Darboğaz bariz var ama 20FPS alması da normal değil. En az 100FPS alması lazım.

Dediği gibi MSI Afterburner veya benzeri bir programla oyun içi kullanım değerlerini at. Hem 4:3 hem 16:9 için.

Benim de başıma bir kaç defa gelmişti normalde 150 FPS aldığım mapte sıradışı bir şekilde 25-29 arası alıyordum sebebini çözemedim. Darboğaz var ama darboğazla alakalı bir sorun olduğunu zannetmiyorum.

Kesinlikle sorununuz darboğazla alakalı işlemciniz yeterince iyi besleyemiyor bu yüzden de droplar yaşıyorsunuz size tavsiyem minimum Ryzen 5 1600 12nm almanız olacaktır.

Arkadaşlar konu kapanabilir, yeni WİN10 güncellemesi gelmiş yaptım düzeldi. Ayrıca 280-300 FPS civarlarında alıyorum, sorunu olan varsa tüm güncelleştirmelerini kontrol etsinler iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı