Jaw Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 19 19 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar 1 haftadır böyle 4:3'e alınca kare oluyor, yanlar siyah oluyor. Bilen varsa yardımını bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2020
Arkadaşlar 1 haftadır böyle 4:3'e alınca kare oluyor, yanlar siyah oluyor. Bilen varsa yardımını bekliyorum.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 19 Nisan 2020 #2 Ekran kartın nedir? Artı 0 Eksi
KeremBulut Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #3 Ekran kartının ayarlarından ölçeklendirmeyi tam ekran yap. Artı 0 Eksi
L1ghtninG Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 120 Yer Çanakkale,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2020 #4 Black Bars olarak açılmış. Streched yapmak için ekran kartı ayarlarında ekran boyutunu tam ekran yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Black Bars olarak açılmış. Streched yapmak için ekran kartı ayarlarında ekran boyutunu tam ekran yapabilirsin.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 19 Nisan 2020 #5 CillianMurphy dedi: Ekran kartın nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ne alaka yahu, eğer işlemci Intel ise "Panel Sığdırma" ayarından tam ekrana ölçeklendir diyecek. Intel işlemciniz var ise bunları yapın @Jaw . Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Ekran kartın nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ne alaka yahu, eğer işlemci Intel ise "Panel Sığdırma" ayarından tam ekrana ölçeklendir diyecek. Intel işlemciniz var ise bunları yapın @Jaw .
uveeys Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 206 19 Nisan 2020 #6 Jaw dedi: Arkadaşlar 1 haftadır böyle 4:3'e alınca kare oluyor, yanlar siyah oluyor. Bilen varsa yardımını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Intel için konuşuyorum; masaüstü'ne sağ tıkla: Grafik özellikleri → ekran → tam ekrana ölçeklendir. Eğer işlemcin Intel değilse bu mesajı görmezden gelebilirsin. Artı 0 Eksi
Jaw dedi: Arkadaşlar 1 haftadır böyle 4:3'e alınca kare oluyor, yanlar siyah oluyor. Bilen varsa yardımını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Intel için konuşuyorum; masaüstü'ne sağ tıkla: Grafik özellikleri → ekran → tam ekrana ölçeklendir. Eğer işlemcin Intel değilse bu mesajı görmezden gelebilirsin.
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 19 Nisan 2020 #7 Eğer laptop kullanıyorsanız: Sağ tık Intel HD Graphics Panel sığdırma Tam ekrana ölçeklendir Eğer masaüstü bir Nvdia ekran kartı kullanıyorsanız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer masaüstü bir AMD ekran kartı kullanıyorsanız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Eğer laptop kullanıyorsanız: Sağ tık Intel HD Graphics Panel sığdırma Tam ekrana ölçeklendir Eğer masaüstü bir Nvdia ekran kartı kullanıyorsanız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer masaüstü bir AMD ekran kartı kullanıyorsanız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 19 Nisan 2020 #8 Dostum, ekran kartı NVIDIA ise ona göre yönlendireceğim. AMD ve NVIDIA panel ayarları farklı. Intel paneli de farklı @Silinen üye Artı 0 Eksi
Dostum, ekran kartı NVIDIA ise ona göre yönlendireceğim. AMD ve NVIDIA panel ayarları farklı. Intel paneli de farklı @Silinen üye