CS:GO 4:3'te Siyah Şerit sorunu

Daha fazla  
Herkese iyi geceler, 24 inç monitörüm var kullandığım. Yanında da bir tane 21.5 inç 2. monitörüm.
Sadece bir ekran kullan yaptığımda da çift ekran kullanırken de CS:GOya girdiğimde, 4:3 1024x768 oynayamıyorum yanlar siyah oluyor. 16:9 1920X1080'de problem yok fakat oynayamıyorum böyle olunca da.

RX 470 Ekran kartım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Hocam sizde durum ne bilmiyorum fakat aynı sorunu ben de yaşamıştım. Benim bilgisayarımda 2 ekran kartı biri intel HD birisi Nvidia. Intel grafik ayarlarından, sırasıyla Ekran > Ölçeklendirme > Tam ekrana ölçeklendir > Uygulama ayarlarını geçersiz kıl. Bu adımları izleyerek sorunum çözülmüştü.

Herkese iyi geceler, 24 inç monitörüm var kullandığım. Yanında da bir tane 21.5 inç 2. monitörüm.
Sadece bir ekran kullan yaptığımda da çift ekran kullanırken de CS:GOya girdiğimde, 4:3 1024x768 oynayamıyorum yanlar siyah oluyor. 16:9 1920X1080'de problem yok fakat oynayamıyorum böyle olunca da.

RX 470 Ekran kartım.
aynı sorun bendede var.

1920*1080 16:9 bir ekran türüdür ve ekran tam kaplayan dikdörtgen bir çözünürlüktür, 1024*768 ise 4:3 kare bir çözünürlüktür yani ekranı kaplamaz bu yüzden ekranın boş kalan bölümleri siyah olur ve bu her bilgisayarda böyledir. Monitorünüz de herhangi bir problem yok.

D2303 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

1920*1080 16:9 bir ekran türüdür ve ekran tam kaplayan dikdörtgen bir çözünürlüktür, 1024*768 ise 4:3 kare bir çözünürlüktür yani ekranı kaplamaz bu yüzden ekranın boş kalan bölümleri siyah olur ve bu her bilgisayarda böyledir. Monitorünüz de herhangi bir problem yok.

D2303 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Önceden böyle değildi ama, sonradan oldu

Eğer sorunu çözemediysen yardımcı olabilirim.
Direk yardımcı olmaya ne dersin? Arkadaşlar ne boş konuşuyorsunuz ya, adam AMD ekran kartı kullanıyor siz Intel'in çözümünü paylaşıyorsunuz. Buyur bu arada adam anlatmış
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı