CS:GO 4500 TL bıçak önerisi

Alp Demir

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Max 4500 TL bütçem var, hem oynamalık hem değerini kaybetmeyecek elimden kolay çıkartabileceğim bıçak arıyorum ne almamı önerirsiniz? Gamerpay'den önerileriniz benim için daha iyi olur ama yine de fark etmez. Sizce hangi bıçak alınır?

Para şu an Steam hesabınızda mı? Değilse CS.Money üzerinden satın alın. İlk yüklemeye %40 bonus veriyor olması lazım. 1000 lira yüklüyorsunuz, 1400 TL oluyor. Oyunun en sevilen bıçaklarından birisi olan Karambit'i satın alırsanız ileride rahat satabilirsiniz.

Para şu an Steam hesabınızda mı? Değilse CS.Money üzerinden satın alın. İlk yüklemeye %40 bonus veriyor olması lazım. 1000 lira yüklüyorsunuz, 1400 TL oluyor. Oyunun en sevilen bıçaklarından birisi olan Karambit'i satın alırsanız ileride rahat satabilirsiniz.

Kredi kartıyla alacağım bu siteye kredi kartıyla bakiye yükleyemem değil mi?

O paralar sadece takas modunda geçerli diye biliyorum, o modda da zaten yükleyeceğiniz skinde aşırı düzeyde overpay oluyor.

Kredi kartıyla alacağım bu siteye kredi kartıyla bakiye yükleyemem değil mi?

Yüklersiniz diye biliyorum. Kartınızın yurt dışı alışverişine açık olması yeterli.

O paralar sadece takas modunda geçerli diye biliyorum, o modda da zaten yükleyeceğiniz skinde aşırı düzeyde overpay oluyor.

Market tarafında bakiye geçerli değil mi?

Para şu an Steam hesabınızda mı? Değilse CS. Money üzerinden satın alın. İlk yüklemeye %40 bonus veriyor olması lazım. 1000 lira yüklüyorsunuz, 1400 TL oluyor. Oyunun en sevilen bıçaklarından birisi olan Karambit'i satın alırsanız ileride rahat satabilirsiniz.

Takas bölümünden yüklenen bakiye ile marketten bir şey satın alamazsınız.

Market tarafında bakiye geçerli değil mi?
takas.png

Böyle yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı