CS:GO 46 TL'ye skin dizme

Arkadaşlar, 46 TL'ye skin dizer misiniz?
  • AK-47
  • M4A1-S
  • AWP.
  • AUG.
  • Sgm 553.
  • P90.
  • Seven.

46TL ile güzel mi envanter dizmek istiyorsan filtreleme kısmından souvenir(hatıra) olanların ucuzlarından hoşuna gidenleri alabilirsin. Veya stattrak olanlardan ayrıntılarda ara seçeneğine tıklayarak holo, sticker, fnatic holo, navi gibi kelimeler yazarak aratıp uygun fiyata çok güzel stickerlı skinler alabilirsin. Benim tavsiyem bu olur bu fiyata.

Rengi mor olanların özelliği ne hocam bazıları mor bazıları değil.

Eğer o eşyayı daha önce gördüysen rengi mor oluyor. Bir daha bakma diye.

Valorant'dan once de ben begenmiyordum CS skinlerini. Pahali ile ucuzlar arasinda kayda deger farklar yok. Nadirlik uzerinden pazar donuyor. Zevklerinize saygi duyarim ama Valorant skinleri ile CS skinlerini de kiyaslamayin be:)
AK keşfedilmemiş ile AK asiimov- neon devrimi gibi skinler arasında fark göremiyorsaniz gözlerinizde problem olabilir

AK keşfedilmemiş ile AK asiimov- neon devrimi gibi skinler arasında fark göremiyorsaniz gözlerinizde problem olabilir
Tabii ki var ama guzel falan degiller benim icin. Hele ki asimov renk paleti haric 5-10 liralik skinden farksiz tasarim anlayisi. Sizler CS fanatigi oldugunuz veya cs ile gecmisiniz yogun oldugu icin kabullenmiyorsunuz. Ben populerken oynadim ve biraktim, suan oynamaya vakit ayirmak icin sebep yok. Cs2 hype’i da yok oldu zaten. Ama fikrinize saygi duyarim elbette.

Tabii ki var ama guzel falan degiller benim icin. Hele ki asimov renk paleti haric 5-10 liralik skinden farksiz tasarim anlayisi. Sizler CS fanatigi oldugunuz veya cs ile gecmisiniz yogun oldugu icin kabullenmiyorsunuz. Ben populerken oynadim ve biraktim, suan oynamaya vakit ayirmak icin sebep yok. Cs2 hype’i da yok oldu zaten. Ama fikrinize saygi duyarim elbette.
Siz gidip valorant oynayabilirsiniz. Fakat bir oyunda skinler oynanışa etki etmemeli. CS bunu gayet güzel yapıyor. Hem oynanışa etkisi yok hem çok güzel görünümlü skinler var.

Siz gidip valorant oynayabilirsiniz. Fakat bir oyunda skinler oynanışa etki etmemeli. CS bunu gayet güzel yapıyor. Hem oynanışa etkisi yok hem çok güzel görünümlü skinler var.
Ben sadece gorunumlerden bahsettim triggerlanmayin:) Bahsettigim seyi dusunseniz muhtemelen hak vereceksiniz ama anladigim kadariyla dusunmek zor geliyor. Daha fazla uzatmayacagim konuyu.

Ben sadece gorunumlerden bahsettim triggerlanmayin:) Bahsettigim seyi dusunseniz muhtemelen hak vereceksiniz ama anladigim kadariyla dusunmek zor geliyor. Daha fazla uzatmayacagim konuyu.
Görünüm olarak tabii ki valorant daha iyi. Ama tekrar söylüyorum skinler oyuna etki etmemeli. Csgo skinlerini kötülemeye hakkınız da yok çünkü tek görünüş değil yatırım aracı olarak kullanılıyor

• AK-47 - Uncharted | Görevde Kullanılmış 7.3 TL
Eki Görüntüle 1784951

• M4A1-S - Night Terror | Görevde Kullanılmış 18.4 TL
Eki Görüntüle 1784970
  • AWP - Capillary | Az Aşınmış 10 TL
Eki Görüntüle 1784958
  • AUG - Tom CAT | Görevde Kullanılmış 1.6 TL
Eki Görüntüle 1784961
  • Sgm 553 - Aerial | Az Aşınmış 3.7 TL
Eki Görüntüle 1784964
  • P90 Grim | Görevde Kullanılmış 2.2 TL ya da Az Aşınmış 6.7 TL
Eki Görüntüle 1784965
  • Seven Violent Daimyo | Görevde Kullanılmış 2.2 TL
Eki Görüntüle 1784968

Total 50 TL yapıyor az aşmışız :)

4 TL düşmek için M4A1-S'i şununla değişebiliriz.

• M4A1-S - Fizzy POP | Görevde Kullanılmış 13.8 TL

Eki Görüntüle 1784977

Beğeniler için teşekkürler arkadaşlar. Bildirimleri patlattınız :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı