Steam'da şu anda 50 TL bakiyem var. CS:GO'da envanter dizmek istiyorum. Bütün parayla tek silah da alabilirim. (En fazla kullandığım silahlar: Awp, AK-47, M4a1-S)
AWP pati 10 küsür civarında, AK-47 Seçkin Yapım 12-13 aradı geziyor, M4A1-S kabus 18 civarı ben tam bir hesap yapmadım ama 10 liran kalıyor düz hesaba göre onlarla da Desert-Eagle Oksit Alevi, Usp-s için de muhafız veya anımsama alabilirsiniz.
AWP pati 10 küsür civarında, AK-47 Seçkin Yapım 12-13 aradı geziyor, M4A1-S kabus 18 civarı ben tam bir hesap yapmadım ama 10 liran kalıyor düz hesaba göre onlarla da Desert-Eagle Oksit Alevi, Usp-s için de muhafız veya anımsama alabilirsiniz.
Browse all CS2 skins, cases, knives, stickers, gloves, music kits, and other items. Check prices, market stats, and previews for every CS skin in the game.
csgostash.com
Gir şu siteye. İstediğin silahın istediğin modeline bak, tek tıkla Steam pazarına gidip al. Bu arada 50 TL çok büyük para değil ama bynogame.com sitesinde Steam pazarından daha ucuza skin bulabilirsin.