CS GO 5000 Raund Başarımı

Makaleler
15
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'da atölyede 5000 raund başarımını kazanmak için bir map var. Map'e girdiğin anda otomatik raund kazanmaya başlıyorsun. Her neyse, haritanın yapımcısı 100 raund başarımlarını da kazanabileceğimizi yazmış.

Mesela Aztec haritasının başarımını şu anda normal yollarla kazanmak mümkün değil. Ama harita yapımcısının dediğine göre raund kazanma map'inin adını de_aztec yapıp CS:GO'nun orijinal map klasöründeki Aztec ile değiştirip haritayı açınca ve 100 raund kazanınca başarım sayılıyormuş. Bende denedim ve gerçekten Aztec haritasında 100 raund kazan başarımı oldu.

Hatta mesela map'in adını de_dust2 yapıp oynayınca kazandığın rauntlar sayılıyor. CS:GO Stats gibi sitelerde de kaydediliyor. Yalnız bir sıkıntı var, oyun dosyalarıyla oynamak ban sebebi olabilir diye biliyorum. Harita yapımcısına da sordum. Oyun üzerindeki harita dosyalarıyla oynamak ban sebebi değildir. Oyundaki harita dosyaları oyunu etkileyen ana dosyalardan sayılmaz. Yalnızca VAC korumalı sunucularda hile açan ban yer gibi bir cevap verdi. Kendisinin başarımlarına baktım, kazanılma tarihi 2016 yılıydı.

Sizce hesabımın yasaklanma ihtimali var mıdır? Hiçbir şekilde 3. parti yazılım da kullanmadım şimdiye kadar. Programla bile başarım kasanlar var. Onlar yasaklama almıyorsa ben de almam diye düşünüyorum. Kesin cevap verebilecek biri var mı acaba?

Cevabımı aldım. Bunun dışında söyleyecek bir şeyi olan var ise yazabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-12-06-21-20-30-1.png
    Screenshot_2019-12-06-21-20-30-1.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleyen: Moderatör:
CS: GO'da DLL veya exe. dosyalarini kurcalamadiginiz sürece sorun yasamazsiniz. Harita veya fare imleci gibi seyleri degistirmek VAC yasagina sebep olmamakta, FAKAT; Bunun gibi modifikasyonlarin hicbirine izin vermeyen oyunlar da mevcut. Örnek Call of Duty'nin tüm oyunlari. Steam destek bunu not olarak düsmese de ben sizi uyarayim dedim.

Call of Duty gelistiricileri hicbir oyununda herhangi bir modifikasyona, dosya degisikligine tolerans göstermemekte.

Valve ise hile ve buna benzer 3. parti yazilimlar disinda oyunculari fazla kisitlamiyor. Unutmayin ki VAC sistemi oyuna ve gelistiricisine göre farkli islemekte. Kisacasi günün birinde aynisini Call of Duty'de yapip yasaklama alirsaniz sasirmayin.

CS: GO'da DLL veya exe. dosyalarini kurcalamadiginiz sürece sorun yasamazsiniz. Harita veya fare imleci gibi seyleri degistirmek VAC yasagina sebep olmamakta, FAKAT; Bunun gibi modifikasyonlarin hicbirine izin vermeyen oyunlar da mevcut. Örnek Call of Duty'nin tüm oyunlari. Steam destek bunu not olarak düsmese de ben sizi uyarayim dedim.

Call of Duty gelistiricileri hicbir oyununda herhangi bir modifikasyona, dosya degisikligine tolerans göstermemekte.

Valve ise hile ve buna benzer 3. parti yazilimlar disinda oyunculari fazla kisitlamiyor. Unutmayin ki VAC sistemi oyuna ve gelistiricisine göre farkli islemekte. Kisacasi günün birinde aynisini Call of Duty'de yapip yasaklama alirsaniz sasirmayin.
Bakın bunu bilmiyordum. VAC Sistemi her oyunda aynı çalışır diye düşündüm. Bilgi için teşekkürler.

VAC Sistemi her oyunda aynı çalışır diye düşündüm

Gelistiricilerin istegine bagli. Her oyunun VAC veritabaninda farkli yeri ve dosyalari mevcut. Ayni calissaydi CS: GO'da da her türlü degisiklige yasaklama verirlerdi.

Kisacasi islem yapacaginiz oyunu A'dan Z'ye bilmeniz gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı