CS:GO 60 FPS gösterip 60 FPS oynatmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
CS:GO'da 60 FPS gösterip 20 - 10 FPS ile oynatıyor ve bu çok fazla oluyor. Gennelikle 100 120 FPS alan ASUS markalı laptopum bir anda oyunda 60'a düşüyor hadi 60'a düşmesi iyi de 60 gösterip 20 ile oynatma be kardeşim. Neyse yardımcı olabilir misiniz?

FPS ayarınızı V-Sync açarak sabitleyin. Bağlantıda fare gecikmesi olmadan, FPS sabitlemeyi gösterdim.
Bazı makalelerde önerilen başlangıç komutlarını kaldırın. Bu komutların çoğu artık işlevsiz ve bazıları FPS artırmak yerine düşüşlere neden oluyor.
  • Bunun dışında kasa temizliğini yapın.
  • İşlemci ve ekran kartı termal macunlarını yenileyin.
  • Oyun oynarken arka planda çalışan uygulamaları simge durumuna küçültün.
  • Hava akışını artırmak için Dizüstü bilgisayarın ayaklarına eşit oranda objeler koyun.
Ayrıca bağlantıda önerdiğim yöntemleri uygulayabilirsin.

ASUS laptop yerine özelliklerini yazarsan daha kolay yardımcı oluruz.
intel i5 10.gen NVIDIA marka ekran kartı (modelini nereden öğrenicem yardımcı olurmusun) 8GB RAM
Kaç senelik laptop termal macun yenilediniz mi fanları temizlediniz mi özellikleri nedir gibi soruları öğrenmemiz lazım.
laptopu alalı 1 hafta olmadı fanların tozlanmış olacağını sanmıyorum

DxDiag yaz ekrana gel SS'sini at.

Buldum NVIDIA GFORCE MX110 Intel HD Graphics miş pardon

qeqwewqeqee.png

O ekran kartına göre hiç normal değil GT930M ile 130-140 FPS alıyorum.fps_max 0 yazarmısın konsola ve ayarları en düşüğe alıp 1024x768 ayarlarına çekip nvidia ekran kartını ana ekran kartı yapın.
laptop olduğu için ekran çözünürlüğünü düşüremiyorum gri olarak gözüküyor çözünürlük kısmı maximum 150 fps falan alıyorum ama dediğim gibi lak diye 60 a düşüp 20 ile oynatıyor (en düşük ayarlarda)

@avkila.tech Masaüstü Intel ekran kartı çalışıyor. Merak etmeyin CS:GO, harici GPU'lar için profili bulunuyor. Oluşturucu sekmesinden harici GPU görebilirsiniz. Ayrıca Intel ile çalıştığını düşündüğünüz oyunları bağlantıda gösterildiği gibi harici GPU ekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı