celalistşengörist Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.558 17 Kasım 2021 #1 CSGO 60 FPS sabitlendi arkadaşlar. 144 Hz monitörde çok rahatsız edici. Sistemim ise gayet yeterli. i5 11400H+RTX3050 Mobile var. Önceden bu sorun yoktu. Ne yapmam gerekiyor?
CSGO 60 FPS sabitlendi arkadaşlar. 144 Hz monitörde çok rahatsız edici. Sistemim ise gayet yeterli. i5 11400H+RTX3050 Mobile var. Önceden bu sorun yoktu. Ne yapmam gerekiyor?
KS KS celalistşengörist Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.558 17 Kasım 2021 #11 aabcc dedi: Driver ayarlarından Dİkey Eşitlemeye zorlayı açmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bakacağım? Driverlar vs. çok bilmem. Hangi uygulama? Artı 0 Eksi
aabcc dedi: Driver ayarlarından Dİkey Eşitlemeye zorlayı açmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bakacağım? Driverlar vs. çok bilmem. Hangi uygulama?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 17 Kasım 2021 #12 celalistşengörist dedi: Hocam nasıl bakacağım? Driverlar vs. çok bilmem. Hangi uygulama? Genişletmek için tıkla... Nvidia Denetim Masası. Artı 0 Eksi
celalistşengörist dedi: Hocam nasıl bakacağım? Driverlar vs. çok bilmem. Hangi uygulama? Genişletmek için tıkla... Nvidia Denetim Masası.
KS KS celalistşengörist Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.558 18 Kasım 2021 #13 aabcc dedi: Nvidia Denetim Masası. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım sorun devam ediyor. @aabcc @vahşet123 @e.n.e.s hocam silip yükledim yine de 60 FPS sabit kalıyor. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleme: 18 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
aabcc dedi: Nvidia Denetim Masası. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım sorun devam ediyor. @aabcc @vahşet123 @e.n.e.s hocam silip yükledim yine de 60 FPS sabit kalıyor. Ne yapmam gerekiyor?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 18 Kasım 2021 #14 celalistşengörist dedi: Hocam baktım sorun devam ediyor. @aabcc @vahşet123 @e.n.e.s hocam silip yükledim yine de 60 FPS sabit kalıyor. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam birde CS:GO.exe'ye sağ tıklayıp özelliklerden tam ekran uyumluluk modunu kapatır mısınız? Artı 0 Eksi
celalistşengörist dedi: Hocam baktım sorun devam ediyor. @aabcc @vahşet123 @e.n.e.s hocam silip yükledim yine de 60 FPS sabit kalıyor. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam birde CS:GO.exe'ye sağ tıklayıp özelliklerden tam ekran uyumluluk modunu kapatır mısınız?
KS KS celalistşengörist Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.558 18 Kasım 2021 #15 e.n.e.s dedi: Hocam birde CS:GO.exe'ye sağ tıklayıp özelliklerden tam ekran uyumluluk modunu kapatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Tam ekran uyumluluk modu devre dışı bırakıldı hocam. Zaten yapmıştım onu yine de olmuyor. Uzun zaman sonra CSGO girmek istedim. Eziyet çekiyorum. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Hocam birde CS:GO.exe'ye sağ tıklayıp özelliklerden tam ekran uyumluluk modunu kapatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Tam ekran uyumluluk modu devre dışı bırakıldı hocam. Zaten yapmıştım onu yine de olmuyor. Uzun zaman sonra CSGO girmek istedim. Eziyet çekiyorum.