CS:GO 640x480 çözünürlük kötü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayarım çok kötü olduğu için oyunun tadına varamıyordum ve 800x600 oynuyordum. Çoğu kişi 640x480 önermediği için biraz şaşırdım. Çünkü ilk başta iyi sanıyordum. Sizce CS:GO'da 640x480 çözünürlük kötü mü? Yoksa idare edebilir mi? (En fazla 130 140 FPS'leri gördüm AWP lego sunucusunda)

Bilgisayarım çok kötü olduğu için oyunun tadına varamıyordum ve 800x600 oynuyordum. Çoğu kişi 640x480 önermediği için biraz şaşırdım. Çünkü ilk başta iyi sanıyordum. Sizce CS:GO'da 640x480 çözünürlük kötü mü? Yoksa idare edebilir mi? (En fazla 130 140 FPS'leri gördüm AWP lego sunucusunda)
Yav, kardeşim, git de ekran kartı al, böyle soru mu sorulur. Ha o çözünürlük ilk başta kötü olur ama sonra alışırsın, güzel gözükür gözüne...

Allah akıl fikir versin. Millet ileri gider bizimkiler geri nasıl giderizin peşinde. Monitör Hz'i ne ise alınması gereken FPS değeri de o fazlası hiçbir işe yaramaz.

Anlamadığınız konularda insanlara yanlış bilgi verip kaba davranmayın. CS:GO oyununda FPS arttıkça input lag' azalmakta ve oyun daha akıcı olmaktadır.

Fakat görüntü kalitesini bu derece düşürüp gözlerinizi bozmanında bir anlamı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buranın yarısı anne karnındayken Counter Strike 1.3 oynuyordum delikanlı. Giriş gecikmesinin ne olduğunu neyle alakalı olduğunu öğren öyle gel.

Evimde Half Life / Counter Strike CD'leri duruyor.Buyur 60 fps'e kitleyip oyna karşımda bak bakalım ne oluyor?

Boş yapma, annenin rahmine erken gittiğin için havalanıyorsan vay senin haline.

Takma reyiz.

Hocam tavsiyem daha iyi bir makineye geçene kadar 800x600 çözünürlükte idare edin eğer canınızı çok sıkıyorsa bir süre başka oyunlar oynayın, eğlencenize bakın.

Yeterince bütçeniz olduğunda da daha iyi bir makineye geçin. Zamanında LGA775 sistemimde 60-70 FPS ile CS:GO oynadım MGA-DMG rütbesi civarından yeni sisteme geçince bir anda kendimi global Elite rütbesinde buldum.

Uzun lafın kısası sistem fark yaratıyor 60 FPS yeterli demek yalan söylemektir. Hareket etmekten spray atmaya yaptığınız her hareket çok daha akıcı oluyor 60 ile 200+ FPS arasında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı