CS:GO 65 ping ile arada sırada ışınlanma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Meslek
Öğrenci
Sorunumu başlıkta belirttim zaten. CS'nin kendi FPS, ping gösterme yerinden bakıyorum yani net_graph 1 yazdığımızda gelen yerden ama oyunda arada bir ışınlanıyorum. Loss %0 olarak gözüküyor. Yardım ederseniz teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Topluluk sunucularında oynuyorsanız ping çıkabilir.

Yok resmi serverlar ölüm maçı girdim rekabetçi cezam var diye o sunucularda mm kadar düşük ping vermiyor.

CS:GO resmi sunucuları şuanda çöpten aşağı seviyede, net_graph ın en altındaki sv rate lere göz gezdirin, 1-2Ms arası gezmesi gereken sunucu iç gecikmeleri 10-20Ms leri görüyor sürekli, bu da attığınız kurşunun gitmemesine, sizde başka rakipte başka serverde başka yerde gözükmenize sebep oluyor, sunucu gecikmeli gördüğü için arada sizin konumunuzu kendine göre düzeltip geri ışınlıyor.

CS:GO resmi sunucuları şu anda çöpten aşağı seviyede, net_graph ın en altındaki sv Rate'lere göz gezdirin, 1-2ms arası gezmesi gereken sunucu iç gecikmeleri 10-20msleri görüyor sürekli, bu da attığınız kurşunun gitmemesine, sizde başka rakipte başka serverde başka yerde gözükmenize sebep oluyor, sunucu gecikmeli gördüğü için arada sizin konumunuzu kendine göre düzeltip geri ışınlıyor.

Nasıl çözebilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı