Arkadaşlar ile eğlencesine rekabetçi girmiştik oyun sonu direkt oyundan çıkmıştım. Ana menüye geldiğimde envanter kısmında 1 bildirimi gördüm ve bastım karşıma bu arkadaş geldi. Ben de mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
Yok oyun alırım bu para ileSteam parayı nakit olarak vermez en iyisi yan sitelere satıp nakit para almak.
Sağol. Bana da düşmüştü 2 3 sene önce zümrüt çizgili skin. Zamanında 5 TL falandı oyunu 12 TL'ye aldığım için sevinmiştim 5 liralık skin düştü diye.Hayırlı OlsunGeçen sene zümrüt çizgili olan düşmüştü bana da, pek değerli değildi ama o kadar çöp droptan sonra herhangi bir AK-47 drobu mutlu ediyor insanı
![]()
Steam'de sattığında da deli gibi vergi giriyor. En az %15 vergi alıyorlar.Yok oyun alırım bu para ileuğraşamam o sitelerle vergi üstüne vergi alıyorlar.
Sağol. Bana da düşmüştü 2 3 sene önce zümrüt çizgili skin. Zamanında 5 TL falandı oyunu 12 TL'ye aldığım için sevinmiştim 5 liralık skin düştü diye.![]()
Türk sitelerde daha fazla alıyorlar bence.Steam'de sattığında da deli gibi vergi giriyor. En az %15 vergi alıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.