CS:GO 9600K vs 3600

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve Intel'i ayakta alkışlıyoruz
Sadece Intel'i yüceltmek için açılmış cehalet kokan boş bir konu. İki işlemci de 144 FPS verebildiğine göre neden ucuza AMD almak varken Intel'e cüzdanımızı deldirelim?
EDIT: Konuyu dogant açmış dikkate almayın. Ölü taklidi yapın kendi kendine gidecektir.

Bu üyenin sayfalarca ciddiye alındıgını gormek bile komik. Intel'de falan işe mi alacaklar, ne bu azim? Çok merak ettim. Bu kadar bağnazca bir markayı savunmanın başka açıklaması olamaz çünkü.
Tamamen aynı fikirdeyim, konuyu açıp açıp gülüyorum.
Herhangi bir rahatsızlığınız mı var sizin? Yazıp yazıp duruyorsunuz cevap vermedikçe uzatıyorsunuz?
Ben burada sadece bir inceleme videosu paylaştım. İncelemeyi ben yapmadım dolayısıyla konunun benimle olan tek ilgisi benim paylaşmış olmam.

Ciddiye alınacak ya da alınmayacak bir durum yok. Burada kimseye bir şeyi empoze etmeye ya da kendimi kanıtlama derdinde değilim.

Sürekli bir "sidik yarışı" kafasındasınız, o psikoloji hiç iyi değil. Destek almanızı tavsiye ederim.

Normalde böyle boş sataşmalara cevap vermiyorum artık, Bu konu için bu ilk ve son.

Adamlar test edip paylaşmış ben de konuyu buraya taşıdım. Aksini düşünüyorsanız siz de test edin paylaşın.
Öyle değil böyle imiş meğerse diyelim.

Son düzenleme:
Hocam o "sidik yarışı" kafasında olan kişi sizsiniz. Durup dururken 9600K vs 3600 diye konu açıp direk Intel %16 önde diyen biz değiliz. Bunu kanıtlama isteği duyduysanız sizde bir sıkıntı var. Ayrıca bunu gösterdiğiniz kaynak ise her türlü durumda Inteli önde gösteriyor. UserBenchmarka göre i3 9350KF ThreadRipper 2990WX den daha iyi bir işlemci.

Ben Intel mi al diyorum? Cahillik derken? Açıklasana konuda cahillik nedir? Yani benim burada söylediklerimin hangisi yanlış?

Bizi aydınlat madem doğrusunu öğrenelim. Aksi taktirde boş konuşmuş oluyorsun.

9600K alıp cs:go oynamak da ne bileyim...

Ben Intel mi al diyorum? Cahillik derken? Açıklasana konuda cahillik nedir? Yani benim burada söylediklerimin hangisi yanlış?

Bizi aydınlat madem doğrusunu öğrenelim. Aksi taktirde boş konuşmuş oluyorsun.
"Yozdo onolto Ontol ondo"

Boş konuşan bence belli. Konunun açılış amacını anlamadık zaten. Cahillik nerede biliyor musun? İki işlemcinin de 144+ FPS vermesine rağmen senin %16'lık farkı bir şey sanman. Cahillik burada işte.

Başka insanlara rahatsız diyebiliyorsun ve ben boş konuşmuş oluyorum yapma ya!

Kaynak gösterdiğin siteler de son derece tarafsız ve adil siteler. Hiçbir zaman Intel'i önde göstermezler(!)

Intel'ini al az ötede oyna hade...

Burası teknoloji forumu değil mi? Darbe mi olması lazım 2 işlemci ile ilgili bir konu açmak için.
Durup duruken böyle bir video atmam gayet normal ayrıca hemen hemen her gün bu iki işlemci kıyaslanıyor.

Asıl tuhaf olan insanların sanki kendilerine sövülmüş gibi savunmaya geçmesi.
Arkadaş neyin savunması bu? Resmen hastalık ya sırf ben kullanıyorum en iyisi bu olsun kafası bu.

Konuyu okursanız F/P'ı göze aldığımız takdirde AMD önde diyorum. Adamlar hala "sistem tavsiyesi" konusu falan sanıyor.

Şunu alma bunu al diyen adamlar var konuda, şaka gibi.

Sırf laf olsun diye konuşuyorlar. Ergen ergen tavırlar. Prim yapmaya çalışıyorlar.
O %9 oyun puanı. Bunu 1000'lerce kez anlattım site oyun odaklı kıyaslama yapıyor. O puanları dikkate almayın, çekirdek puanlarına bakın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…