Intel %16 önde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fanboylukta level atlamıs, baska boyuta gecmis. Sıradan bir fanboy demek arkadasa ayıp olur, lutfen.Fanboylukla boş vaktim varken savaşıp zaman öldürmek eğlenceli oluyor.
Özür dilerim, Master of the Intel fanboys olacaktı.Bu fanboylukta level atlamıs, baska boyuta gecmis. Sıradan bir fanboy demek arkadasa ayıp olur, lutfen.
Bu üyenin sayfalarca ciddiye alındıgını gormek bile komik. Intel'de falan işe mi alacaklar, ne bu azim? Çok merak ettim. Bu kadar bağnazca bir markayı savunmanın başka açıklaması olamaz çünkü.
Herhangi bir rahatsızlığınız mı var sizin? Yazıp yazıp duruyorsunuz cevap vermedikçe uzatıyorsunuz?Tamamen aynı fikirdeyim, konuyu açıp açıp gülüyorum.![]()
Hocam o "sidik yarışı" kafasında olan kişi sizsiniz. Durup dururken 9600K vs 3600 diye konu açıp direk Intel %16 önde diyen biz değiliz. Bunu kanıtlama isteği duyduysanız sizde bir sıkıntı var. Ayrıca bunu gösterdiğiniz kaynak ise her türlü durumda Inteli önde gösteriyor. UserBenchmarka göre i3 9350KF ThreadRipper 2990WX den daha iyi bir işlemci.Herhangi bir rahatsızlığınız mı var sizin? Yazıp yazıp duruyorsunuz cevap vermedikçe uzatıyorsunuz?
Ben burada sadece bir inceleme videosu paylaştım. İncelemeyi ben yapmadım dolayısıyla konunun benimle olan tek ilgisi benim paylaşmış olmam.
Ciddiye alınacak ya da alınmayacak bir durum yok. Burada kimseye bir şeyi empoze etmieya da kendimi kanıtlama derdinde değilim.
Sürekli bir "sidik yarışı" kafasındasınız, o psikoloji hiç iyi değil. Destek almanızı tavsiye ederim.
Normalde böyle boş sataşmalara cevap vermiyorum artık, Bu konu için bu ilk ve son.
Ben Intel mi al diyorum? Cahillik derken? Açıklasana konuda cahillik nedir? Yani benim burada söylediklerimin hangisi yanlış?Ve Intel'i ayakta alkışlıyoruz
Sadece Intel'i yüceltmek için açılmış cehalet kokan boş bir konu. İki işlemci de 144 FPS verebildiğine göre neden ucuza AMD almak varken Intel'e cüzdanımızı deldirelim?
EDIT: Konuyu dogant açmış dikkate almayın. Ölü taklidi yapın kendi kendine gidecektir.
"Yozdo onolto Ontol ondo"Ben Intel mi al diyorum? Cahillik derken? Açıklasana konuda cahillik nedir? Yani benim burada söylediklerimin hangisi yanlış?
Bizi aydınlat madem doğrusunu öğrenelim. Aksi taktirde boş konuşmuş oluyorsun.
Burası teknoloji forumu değil mi? Darbe mi olması lazım 2 işlemci ile ilgili bir konu açmak için.Hocam o "sidik yarışı" kafasında olan kişi sizsiniz. Durup dururken 9600K vs 3600 diye konu açıp direk Intel %16 önde diyen biz değiliz. Bunu kanıtlama isteği duyduysanız sizde bir sıkıntı var. Ayrıca bunu gösterdiğiniz kaynak ise her türlü durumda Inteli önde gösteriyor. UserBenchmarka göre i3 9350KF ThreadRipper 2990WX den daha iyi bir işlemci.![]()
Aradaki fiyat farkına bakarsak AMD önde aslında. 9600K'nın 1500 TL seviyesine inmesi gerekir F/P açısından.
Yalnız 3600X için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim F/P açısından bu 3 işlemciden en kötü olanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.