CS:GO açılmıyor | Radeon HD 8600M

İşletim sistemi
Windows 7

iFlawless

Hectopat
Arkadaşlar şimdi ben Steam'den CS'ye bastıgımda once durdur yazıyor. Birkaç saniye sonra hiç tepki vermeden kapanıyor ve orada oyna yazıyor. Her şeyi denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şimdi ben Steam'den CS'ye bastıgımda once durdur yazıyor. Birkaç saniye sonra hiç tepki vermeden kapanıyor ve orada oyna yazıyor çözümünü.

Adımları sırasıyla uygula.
Müslümansan '' Eûzübillâhimineşşeytânirracîm bismillâhirrahmânirrahîm. '' diyerek adımları sırasıyla uygula :)
1- Dosya bütünlüğünü doğrulayıp açmayı dene.
2- Uyumluluğu değiştirip açmayı dene.
3- Başlatma seçeneklerindeki komutları silerek açmayı dene.
4- Virüs programını kapatıp dene.
5- Ekran kartı sürücünü güncelleştirip dene.
6- Windows'u güncelleştirip dene.
7- CS:GO'yu sil yeniden kur.
8- Yine düzelmezse muhtemelen güncelleme ile alakalıdır. Diğer CS:GO güncellemesinde düzelecektir.

Arkadaşlar şimdi ben Steam'den CS'ye bastıgımda once durdur yazıyor. Birkaç saniye sonra hiç tepki vermeden kapanıyor ve orada oyna yazıyor. Her şeyi denedim.
Bende de çok oluyor.
Dosya bütünlüğü doğrula.
Ve Steam' e çık gir yap düzeliyor. Yani bende düzeldi. Denemekten zarar gelmez.

Adımları sırasıyla uygula.
Müslümansan " eûzübillâhimineşeytânirracîm bismillâhirrahmânirrahîm. " Diyerek adımları sırasıyla uygula :)
1- dosya bütünlüğünü doğrulayıp açmayı dene.
2- Uyumluluğu değiştirip açmayı dene.
3- Başlatma seçeneklerindeki komutları silerek açmayı dene.
4- Virüs programını kapatıp dene.
5- Ekran kartı sürücünü güncelleştirip dene.
6- Windows'u güncelleştirip dene.
7- CS:GO'yu sil yeniden kur.
8- Yine düzelmezse muhtemelen güncelleme ile alakalıdır. Diğer CS:GO güncellemesinde düzelecektir.

Hepsini denedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı