Çözüldü CS:GO Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

414683

Decapat
Merhabalar,
Ben aktif bir CS:GO oyuncusuyum. Normalde oyunu kısayolundan açıyordum ve oyuna girebiliyordum fakat bugün ne kadar uğraştıysam oyuna giremedim.
Steam'den de başlatmayı denedim, görev yöneticisine de baktım ama görev yöneticisinde çalışıyor halde görünmüyordu.
Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Yararlı cevabı çözüm olarak seçeceğim.

Burada yazılanları uygula ben de bir forumda gördüm.

CS:GO Açılmıyor, CS:GO Tepkisizlik, CS GO Çalışıyor, Eşitleniyor ve Kapanıyor Hatası ve Çözümü​

Öncelikle görev yöneticisinden baktığınızda ya göremiyorsunuzdur ya da görüp işlemi durdursanız da başlamıyordur tekrar, neyse bu detaya takılmanıza gerek yok çok da.

Tüm bu CS Go açılmama sorununun sebebi DirectX! Maalesef çoğu sorun ve hata da olduğu gibi bu CS Go tepkisizlik hatamızda da karşımızda bu meret var.

Peki ne yapacağız? Nasıl yok edeceğiz bu CS Go eşitleniyor yazdıktan sonra kapanması sorununu? Kendimi videosunu uzun tutmak için çabalayan Youtuber'lar gibi hissettim. Neticeye geliyorum:

• Şu klasöre gidin:
    • C:\Windows\SysWOW64\

• Şu dosyayı bulun:
    • D3DX9_43.DLL

• Dosyayı silin.

Tüm CS GO Tepkisizlik ve açılmıyor sorununun çözüm adımları bu kadar! Umarım yardımcı olmuştur, bizi yorumsuz bırakmayın, esenle kalın.

Kaynak:
Çözüm olarak işaretlersin artık :D.
Bu siteye ben de girdim ve denedim, DirectX'im güncel.
Peki belirtilen dosyayı sildin mi?

Artı -1 Eksi

Sildim evet, güncel DirectX'e zaten sahibim.

Bu arada DirectX indirme linki hatalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı