Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
Ekran kartın NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER ama sürücün güncel değil! Güncelleyip tekrar dener misin? Kurarken Temiz Kurulum seç.
Kod:
40032 11:58:48.2702532 AM csgo.exe 13120 CloseFile C:\Windows\SysWOW64\opengl32.dll SUCCESS
40033 11:58:48.4820237 AM csgo.exe 13120 Process Create C:\Windows\SysWOW64\WerFault.exe SUCCESS PID: 13488, Command line: C:\Windows\SysWOW64\WerFault.exe -u -p 13120 -s 2260
Az önce diğer kullanıcı da dediği için indirmiştim ancak anlamadığım bir şey var. Nvidia GeForce sitesinde son sürüm olarak "472.12" gösteriyor, zaten yüklü olan GeForce sürücüsünde ise son sürüm "516.59" olarak gözüküyor. Bu ikisi farklı şeyler mi?
Ne yazık ki yine olmadı; bahsettiğiniz dosyayı sildim, sürücüyü güncelledim, DX ile alakalı olanı da çalıştırdım ama değişen bir şey yok. Silip tekrar yüklesem bir şey değişir mi acaba diye düşünmeye başladım
Bu arada bir bilgi vereyim, ben CS:GO'yu yeni bir diske indirdim, Steam orada yeni bir kütüphane oluşturdu sanırım, sorun ondan mıdır bilmiyorum ama.