CS:GO açılmıyor

Makaleler
1
Steam'de, oynaya tıklamama rağmen bir süre açılacak gibi olup daha sonra tekrar eski haline dönüyor. Bir hata kodu vs. de vermedi şimdiye kadar.

Rapor alın:

Steamden CS:GO'nun özelliklerine gelip yerel dosyalar bölümünden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı dene.
Denemiştim, işe yaramamıştı.

Gösterildiği şekilde yaptım.

Ekran kartı sürücüsünü yüklediniz mi ? Bende bu hata o yüzden oluyordu.

Ekran kartı sürücüsü kaynaklı gibi ama emin olmadığımdan dikkatimi çeken bazı şeyleri isteyip soracağım.

Bunu silin:

C:\Windows\SysWOW64\XInput1_4.dll

Bunu kurun:

Ekran kartın NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER ama sürücün güncel değil! Güncelleyip tekrar dener misin? Kurarken Temiz Kurulum seç.

Kod:
40032    11:58:48.2702532 AM    csgo.exe    13120    CloseFile    C:\Windows\SysWOW64\opengl32.dll    SUCCESS       
40033    11:58:48.4820237 AM    csgo.exe    13120    Process Create    C:\Windows\SysWOW64\WerFault.exe    SUCCESS    PID: 13488, Command line: C:\Windows\SysWOW64\WerFault.exe -u -p 13120 -s 2260

Bunu silin:

C:\Windows\SysWOW64\XInput1_4.dll
Bunu silmeye çalıştığımda "Trustedinstaller size izin vermelidir" deyip tekrara sokuyor, silemiyorum.
Ekran kartın NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER ama sürücün güncel değil! Güncelleyip tekrar dener misin? Kurarken Temiz Kurulum seç.
Az önce diğer kullanıcı da dediği için indirmiştim ancak anlamadığım bir şey var. Nvidia GeForce sitesinde son sürüm olarak "472.12" gösteriyor, zaten yüklü olan GeForce sürücüsünde ise son sürüm "516.59" olarak gözüküyor. Bu ikisi farklı şeyler mi?

Her şeyi uyguladım yine de sonuç aynı.

Son düzenleme:
Yüklü sürümünüz eski. 516.59 indirip temiz kurun.
Ne yazık ki yine olmadı; bahsettiğiniz dosyayı sildim, sürücüyü güncelledim, DX ile alakalı olanı da çalıştırdım ama değişen bir şey yok. Silip tekrar yüklesem bir şey değişir mi acaba diye düşünmeye başladım

Bu arada bir bilgi vereyim, ben CS:GO'yu yeni bir diske indirdim, Steam orada yeni bir kütüphane oluşturdu sanırım, sorun ondan mıdır bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…