MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Arka planda çalışn bir şey de soruna sebep oluyor olabilir. Rapora göre yine ekran kartı/sürücü kaynaklı çöküyor ama sürücü artık güncel. AfterBurner gibi bir OSD çalışıyor mu? Bir de oyun dosyalarını doğruladın mı?
Arka planda çalışn bir şey de soruna sebep oluyor olabilir. Rapora göre yine ekran kartı/sürücü kaynaklı çöküyor ama sürücü artık güncel. AfterBurner gibi bir OSD çalışıyor mu? Bir de oyun dosyalarını doğruladın mı?
Oyun dosyalarını doğruladım, herhangi bir program çalışmıyor ancak farklı bir şey deneyeyim dedim, "csgo.exe"den açmaya çalıştım oyunu akabinde "Steam'i son sürümde çalıştırın" tarzında bir uyarı aldım. Dediği gibi Steam güncellemelerini denetledim lakin orada da Steam'iniz son sürümdür diyen bir başka uyarı aldım
Sanırsam artık olmayacak, Kaspersky'ı da kaldırıp denedim. Oyunu silip yeniden yükledim yine de olmuyor.