- Makaleler
- 1
Steam'de, oynaya tıklamama rağmen bir süre açılacak gibi olup daha sonra tekrar eski haline dönüyor. Bir hata kodu vs. de vermedi şimdiye kadar.
Kapersky'ı görev yöneticisinden kapatıp denedim şimdi, silmeyi de denerim. Aynı işlemi uyguladım.Ondan da olabilir. Bir de Kaspersky gördüm galiba. Onu da silip deneyebilirsiniz. Ayrıca yeni rapor alır mısınız yeni sürücü ile.
Oyun dosyalarını doğruladım, herhangi bir program çalışmıyor ancak farklı bir şey deneyeyim dedim, "csgo.exe"den açmaya çalıştım oyunu akabinde "Steam'i son sürümde çalıştırın" tarzında bir uyarı aldım. Dediği gibi Steam güncellemelerini denetledim lakin orada da Steam'iniz son sürümdür diyen bir başka uyarı aldımArka planda çalışn bir şey de soruna sebep oluyor olabilir. Rapora göre yine ekran kartı/sürücü kaynaklı çöküyor ama sürücü artık güncel. AfterBurner gibi bir OSD çalışıyor mu? Bir de oyun dosyalarını doğruladın mı?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.