Çözüldü CS:GO Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hamzfb

Kilopat
Daha fazla  
Yeni sisteme geçtiğimden beri sürekli bu hatayı alıyorum. Windows sürüm 2004 güncelledim yine de düzelmedi. Şu an Windows versiyon 1909 kullanıyorum ve güncellemelerin hepsi yapıldı. Steam'den CS:GO başlattıktan sonra ekran olduğu gibi kalıyor ve hiçbir şekilde yanıt vermiyor. Herhangi bir hata mesajı da almıyorum olduğu gibi donup kalıyor. Process Monitor log dosyasını ekliyorum yardımınızı bekliyorum.

Çözüm
RivaTuner'i devre dışı bırakıp tekrar girmeyi deneyin, gerekirse kaldırın.

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp sitesinden en güncel sürücüyü kurun.

Çözüm

Hocam RivaTuner kaldırınca sorun çözüldü ancak PC yeniden başlattıktan sonra karıncalı bir ekran geldi Windows başlamadı. Tekrar restart attıgımda Windows başladı. Bu neden olmuş olabilir?

Yeni sisteme geçtiğimden beri sürekli bu hatayı alıyorum. Windows sürüm 2004 güncelledim yine de düzelmedi. Şu an Windows versiyon 1909 kullanıyorum ve güncellemelerin hepsi yapıldı. Steam'den CS:GO başlattıktan sonra ekran olduğu gibi kalıyor ve hiçbir şekilde yanıt vermiyor. Herhangi bir hata mesajı da almıyorum olduğu gibi donup kalıyor. Process Monitor log dosyasını ekliyorum yardımınızı bekliyorum.
CS:GO dosya bütünlüğünü doğrulatmayı deneyin.

Onların hepsi yapıldı. Riva tuner kaldırınca sorun çözüldü fakat PC başlarken karıncalı ekran verdi görüntü gelmedi. Nedeni ne olabilir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı