CS:GO AIM nasıl geliştiririm?

Ayrıca Crosshair'ini de değiştirmeni öneririm. Crosshair generator adlı map vardı oradan yapabilirsin.
Ayrıca Crosshair'ini de değiştirmeni öneririm. Crosshair generator adlı map vardı oradan yapabilirsin.

Ve bol bol ölüm maçı oynamanı öneririm. Rekabetçi girmeden önce her iki takımda da birer maç oyna.

Cross belli bir yükseklikte olması gerekli.

Mesela CT iken USP-S hiç oynamadım. Gider deagle falan alırdım. Ama USP-S İle crossu kafa hizasına tutturdugun zaman vuramazsan bu senin kolsuzlugun. 12/1 vuramazsan da oyuna ara ver.

Arkadaşlar şimdi CS:GO'da AIM fena değil fakat mouse yana ittiriyorum adamın tam kafasına gelmesini istiyorum fakat olmuyor. Bunu nasıl geliştiririm ve yapabilirim? Fakat bazen oluyor.
Bazı arkadaşlara nasıl gelir bilmem ama ben kendimi nasıl geliştirdim onu anlatacağım. Öncelikle güzel bir aim seçmen lazım. Bunun için oyun ayarlarından yapabilirsin veya atölyedeki haritalardan bulabilirsin. Ama bence atölyedeki haritaları seçmeni tavsiye ederim. Çünkü öylesi haritalarda alıştırma yapman içinde bir alan oluyor. Neyse oraları geçelim, alıştırma kısmına gelelim. Öncelikle hangi silah ile kendini geliştirmek istersen onu al. Bazı arkadaşlar "Silah seçimi ile aim geliştirmenin ne alakası var?" diye sorabilirler. Şöyle ki silahların bir sekmesi var. Ona göre alışması lazım. İlk defa yapacaksan öncelikle bir spray yapmaya çalış bence. Sonrasında zararsız botlar üzerinde ve ölüm maçlarında dene. Ardından ağır, damegesi yüksek silahlarda ise en başta eğilerek vurmaya çalış. Ama kafaya hedef al. Birde her yerde spray yapma. Gereken yer olur kafasına bir defa sıkman yeterli olacaktır. Yazdıklarımı anladın mı bilmem ama, ben kendimi böyle geliştirdim. Bu arada sakın yapamıyorum diyip pes edip hile kullanma. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı