CS:GO aim nasıl toparlanır?

emirmertbaserr

Decipat
Yer
Amsterdam
Merhaba arkadaşlar, bir süre CS:GO'yu salma kararı almıştım fakat, bugün girdiğimde aim diye bir şey kalmadığını gördüm. Toparlamak için yapabileceğim şeyler önerebilir misiniz? Genellikle atölye haritaları ve Aim Lab tarafında pratikler yapıyorum.

Kendinde söylmemişssin günde aralıklı toplam 1 saati geçmeyecek şekilde Aim Lab atman aimini yüksek oradnada arttırır.

Merhaba arkadaşlar, bir süre CS:GO'yu salma kararı almıştım fakat, bugün girdiğimde aim diye bir şey kalmadığını gördüm. Toparlamak için yapabileceğim şeyler önerebilir misiniz? Genellikle atölye haritaları ve Aim Lab tarafında pratikler yapıyorum.

Csgohub'ın aim training haritasını tavsiye ederim. Hellianın programını o haritada uygula. Surf, prefire gibi bir sürü modu var.

Aim Lab vsvs oyun dışı programlar gereksiz ne yapacaksan oyun içinde yapacaksın gerekirse tüm gün DM oyna AWP DM pistol DM vsvs ama oyun içinden başka bir yerde aim geliştirmeye çalışma hep sabit ayarlarla oyna zamanla toparlar.

Diğer arkadaşların da verdiği öneriler yanlış değil fakat aim geliştirmek sadece Aim Lab'te durup hedef vurarak ya da CS'de durup bot vurarak olacak iş değil. En etkili yöntem topluluk sunucularından Deathmatch sunucularına girmek. Maç atmadan önce yapılacak düzenli 30dk DM kasmak o farkı hissetirecektir kesinlikle.

Arkadaşlar bu konuda bahsedilen antrenman haritalarının linklerini atar mısınız? Sanırım üyelikle giriş yapağız sonra da favoriye alıp oyunda atölyeden giriş yapacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı