CS:GO ajan fiyatları yükselişte

Coronavirü vakalarının artmasıyla beraber, hepimizin bildiği üzere sokağa çıkma yasağı ilan edildi. (Tüm dünyada durum böyle)
Ve insanlar CS:GO'e yüklenince, aktif oyuncu sayısı katlanarak arttı. Ve "ajan" fiyatları artmaya başladı. Öyle ki; bazı insanlar pahalı ajanlardan 5, 6 adet alıp birkaç hafta bekledikten sonra 2-3 lira pahalıya satarak kar ediyorlar.
Size önerim, ajan alıp depolamanız. Fiyatları çünkü çok değişken ve ticarete dönmüş durumda.
Örneğin en dandik/tasarımı basit/ucuz ajan ilk çıktığında 1TL civarı iken şu anda 3TL.
Örnek- anlık fiyatlar:

karışık.PNG

terörist ajanlar.PNG

Son düzenleme:
Bu arada Steam'deki isanlar aptal herhalde. 50 kuruşluk DOTA 2 ürününü 50 kişi 500 tl ye almış.
Hocam bence onun fiyatı düşecek. Zaten normal Phoenix karakterini azıcık değiştirmişler. Onun yerine bi' infazcı almak "bence" daha mantıklıydı.
Daha almadım. Elimdekiler satılsın alıcam.
''Saçma'' isimli 10 TL değerindeki ajanı 15 TL'ye, ''Saha Asisi'' isimli 3 TL değerindeki ajanı 5 TL'ye satışa çıkardım. Çok büyük fark yok ama belki bir keriz alır :D

Son düzenleme:
Shattered Web'den bi ajan düşmüştü 50 TL'ydi düştügünde sonra baktım 45 TL'ye düşüyor, sattım 1 hafta sonra 100 TL oldu o ajan :D
Daha da bu işlere bulaşmadım.

3 Adet Berlin 2019 Parlak Efsaneler 2 Adet Berlin 2019 Geri Dönen Meydan Okuyanlar aldım. 1 adette Berlin 2019 Efsaneleri düz olan kapsülden aldım. Şuanda düz olan kapsülü satıp üstüne para ekleyip 2019 Minor Parlak almayı düşünüyordum. Sizce ajanlara mı yatırım yapayım yoksa garantiye alıp kapsül mü alayım?

3 Adet Berlin 2019 Parlak Efsaneler 2 Adet Berlin 2019 Geri Dönen Meydan Okuyanlar aldım. 1 adette Berlin 2019 Efsaneleri düz olan kapsülden aldım. Şuanda düz olan kapsülü satıp üstüne para ekleyip 2019 Minor Parlak almayı düşünüyordum. Sizce ajanlara mı yatırım yapayım yoksa garantiye alıp kapsül mü alayım?
Ajan al.

KÂR ancak kasalarda elde edilir bence. Zamanında 6 kuruştan 2400 tane anka kasası almıştım. Şimdi de 20 kuruştan, 1500 tane kroma 3 aldım.

Yok her şeyden yapılabiliyor. Bu işler şans işi. Bitcoin tarzı. Örneğin şu an 40-50 bin TL olan Katowice 2014 stickerleri ilk çıktıklarında 30 kuruş bile değillerdi. Her eşyanın da farklı bir kâr marjı var. Potansiyel kâr oranı var. Örneğin şu an Berlin 2019 ve katowice 2019 stickerlarina yatırım büyük çünkü kâr oranı yüksek.

Yok her şeyden yapılabiliyor. Bu işler şans işi. Bitcoin tarzı. Örneğin şu an 40-50 bin TL olan Katowice 2014 stickerleri ilk çıktıklarında 30 kuruş bile değillerdi. Her eşyanın da farklı bir kâr marjı var. Potansiyel kâr oranı var. Örneğin şu an Berlin 2019 ve katowice 2019 stickerlarina yatırım büyük çünkü kâr oranı yüksek.
Bu sticker işinde 2 yıl civarı beklenirse iyi para var. Londra 2018 birkaç takımın parlak stikerlarını 10 TL'ye almıştım. Şimdi 100+ olmuşlar. Son zamanlar CS'yi takip etmiyorum. Bu Berlin ve Katowice 2019 stickerlarından önerebileceğiniz takım veya oyuncu var mı? Yine biraz yatırım yapmak istiyorum.

Bu sticker işinde 2 yıl civarı beklenirse iyi para var. Londra 2018 birkaç takımın parlak stikerlarını 10 TL'ye almıştım. Şimdi 100+ olmuşlar. Son zamanlar CS'yi takip etmiyorum. Bu Berlin ve Katowice 2019 stickerlarından önerebileceğiniz takım veya oyuncu var mı? Yine biraz yatırım yapmak istiyorum.
İsterseniz furia stickerleri var furia holo kato 2019 gibi onlardan alabilirsiniz fiyatı düştüğü zaman çünkü 2020de major olmazsa fiyatı patlayacagi söyleniyor. Geçen gün 250ydi şimdi 500-600 olmuş. Ayrıca yeni major olursa ucuzdan stickerleri depolayin 3-5 yıl sonra rahat 5-10 katına satarsınız.
Neye göre öneriyorsunuz bu sticker'ları?
Stickerlar majorlerde düşüyor yani turnuvalarda. Turnuvalarin gidişatına ve oyuncuların durumuna göre öneriliyor. Bin lira batmak var 10 bin lira kâr etmek de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı