Merhabalar. Two times mccoy tacp cavalary ajanını almayı düşünüyordum. Arkadaşım bu karakter yanıma geldiğinde 10 FPS oluyor oyun dedi. Doğru mu sizce? Almak istiyorum ama arkadaşım FPS'imi düşürüyor dedi o yüzden bilemedim.
Bu karakter düşürüyorsa 1ST lieutenant farlow swat skini düşürür mü?
Merhabalar. Two times mccoy tacp cavalary ajanını almayı düşünüyordum. Arkadaşım bu karakter yanıma geldiğinde 10 FPS oluyor oyun dedi. Doğru mu sizce? Almak istiyorum ama arkadaşım FPS'imi düşürüyor dedi o yüzden bilemedim.
Tabiki de hayır. Ancak dibine girerseniz tabi FPS düşer. O bende de oluyor. Galiba kötü bir sisteminiz var benimki gibi. Yakından bakınca karakterin detay seviyesi artıyor.
Tabiki de hayır. Ancak dibine girerseniz tabi FPS düşer. O bende de oluyor. Galiba kötü bir sisteminiz var benimki gibi. Yakından bakınca karakterin detay seviyesi artıyor.
Bir oyunda detay ne kadar artarsa FPS o kadar düşer. Tabi ki karakter modellemesi yüzünden birden bire FPS 10-20 düşmez. Çok daha az bir düşüş olur belki hissetmezsin bile.
Karakterle olduğunu sanmam, aksine oyun kudurmuş vaziyette RX 570 ile 300FPS'yi rahatça yakalayan bilgisayarım 150-200 arası geziyor aynı harita aynı modda.
Durmadan oyuna güncelleme geliyor..