CS:GO Alınır mı?

Sevdiğim bir oyundur kendisi. Alabilirsin. 200 saatim var CS:GO'da.

Sırf CS:GO oynabilmek için Steam hesabı açmıştım ve pişman değilim

Son düzenleme:
3 senedir oynuyorum. Oynarken gerçekten eğleniyorum. 25TL'yi bırak 100TL olsun gene değer.

Alınır çok zevkli oyun baya oynama sürem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 500 saat oynadım, oyunu şimdi değil önceden almalıydın. Önceden kastım bir, iki sene önce. Şimdi oyuncu sayıları düştü, hileler arttı. İstersen dene sevmessen iade edersin. Serverlarda da en az Ruslar kadar Türkler de var şüphen olmasın. Zaten şu an neredeyse bu iki millet oyunu oynuyor.
Fakat sen de diğer birçok insan gibi popüler olan oyunları seviyorsan yakında sıkılıp Fortnite gibi oyunlara yanaşmaya başlarsın. CS:GO’nun popülerliği bitti artık.

Bazı kanser kitle ve hileler dıșında güzel. Bence alınabilir.

Kanser olmak isteyen insanla birebir bir oyundur. Ama sigara gibi şu illet, bırakamıyorsun. Ben almanı önermem. Alacaksan da sakın MM girme. Gireceksen Faceit gir derim. Bayadır MM girmiyorum. MM hile dolu. Ha, hilesiz CS olur mu? Olmaz. Hileleri de yenmeniz gerekiyor. CS:GO'da yaklaşık 850 saatim var ama bırakamadığımdan dolayı "Pişmanım" diyemiyorum. Ama yeni oyunlara başlayınca bırakacağıma eminim. Hazır 25TL paran varken kış indirimlerini bekleyip Witcher 3 almanı öneririm.

CS:GO cacık oldu artık, PUBG ve Fortnite yürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…