CS:GO alınır mı?

Y

Yunusemre3456

Ziyaretçi
Oyunda hile filan var mı? Tavsiye eder misiniz? İndirimde iken alayım diye düşünüyorum.

Fazlasıyla hile var. VAC ile korunmasına rağmen çoğu hilenin önüne geçemiyor Valve. 15 TL daha verip R6 Starter Edition gibi çok daha kaliteli bir FPS oyunu alabilirsin. Bütçen düşükse online-FPS olarak alınabilir CS:GO da.

R6 Starter indirime girmedi. CS:GO'yu gireceğin zaman ekibin varsa almanı tavsiye ederim yoksa oyun çok kanser oluyor.

Yani hileler oynanışı çok etkiler mi oynanmayacak kötü müdür acaba?

R6 Starter indirime girmedi. CS:GO'yu gireceğin zaman ekibin varsa almanı tavsiye ederim yoksa oyun çok kanser oluyor.
İndirime girdi diye bir şey demedim zaten. CS:GO'ya vereceği paranın üstüne 15 TL daha koyarak alabilir dedim.

Yani hileler oynanışı çok etkiler mi oynanmayacak kötü müdür acaba?
Etkiler tabii ki. Siz adamı görmeden aniden ölebilirsiniz. Veya haberiniz yokken sizi 8 duvar öteden görebilir. Döne döne hs atar vb. Çok saçma ve durdurulamayan hileler var piyasada.

İndirime girdi diye bir şey demedim zaten. CS:GO'ya vereceği paranın üstüne 15 TL daha koyarak alabilir dedim.
Görmemişim pardon . Ama Starter Edition almanızı tavsiye etmem. Çünkü Starter Edition'da çok kanser kişiler var.

Sağ olun. Almayacağım R6 Starter Edition'a bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…