CS:GO alınır mı?

• Konuyu başlatan Yunusemre3456
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.098
CS:GO kraldır. Hile var diyenlerin çogunun rütbesi nova ve altıdır. 1300 saat oynamam var rankım güzide çok nadir hile denk gelir. Ben hanımla oynuyorum. Çok iyi oynayamadıgı için rankım benimde düştü nova 3 oldum. Haliyle rakibe göre cok iyi oynuyorum. Habire hile diyolar raporluyolar. yediremiyo çogu galiba yenilmeyi. R6 da güzeldir fakat CS:GO daki aksiyon heyecanı bulamadım acıkcası.
Dust 2 de AUG la longdan pite zıplayıp Side da AWP ile kesen biri daha sıkamadan one step atabilir. hemde no scope. Artık gerisini sen anla. Buradaki AWP benim longa atlayanda birkaç gün önce bir veya birkaç kişi yasaklandı diye teşkkür edilen Rus bozuntusu.

Alıntıdaki mesaja ek olarak Starter Edition un tek farkı ötekinde 100 Crediden başlayıp operatör arttıkça artan ücretler starter editionda sabit 11500 mü 10500 mü ne tek farkı operatör açma zorluğu diğer bütün herşeyi aynı
Onu bende sürekli yapıyorum. Adam klasik yerlere pusuyor mesela Car a. Direk prefire atıp geciyorum çok normal ki bu. A side ada çok one tap attım ak ile awp ye.

CS:GO kraldır. Hile var diyenlerin çogunun rütbesi nova ve altıdır. 1300 saat oynamam var rankım güzide çok nadir hile denk gelir. Ben hanımla oynuyorum. Çok iyi oynayamadıgı için rankım benimde düştü nova 3 oldum. Haliyle rakibe göre cok iyi oynuyorum. Habire hile diyolar raporluyolar. yediremiyo çogu galiba yenilmeyi. R6 da güzeldir fakat CS:GO daki aksiyon heyecanı bulamadım acıkcası.

Onu bende sürekli yapıyorum. Adam klasik yerlere pusuyor mesela Car a. Direk prefire atıp geciyorum çok normal ki bu. A side ada çok one tap attım ak ile awp ye.
Hileden banlanan profesyonel oyuncu sayısı sayfaları aşıyorken bunu söylemeniz komik. VAC status gibi sitelere bakarak server toplamda kaç oyuncuyu bloke etmiş bakabilirsiniz. Valve MM'i bırak ESEA Rank B+'da bile kaç tane hile ile banlanana şahit oldum. Bundan sonrası için iflah olmaz bir oyun, ana menü HUD'u değiştirerek çocuk kandırırlar.

Hileden banlanan profesyonel oyuncu sayısı sayfaları aşıyorken bunu söylemeniz komik. VAC status gibi sitelere bakarak server toplamda kaç oyuncuyu bloke etmiş bakabilirsiniz. Valve MM'i bırak ESEA Rank B+'da bile kaç tane hile ile banlanana şahit oldum. Bundan sonrası için iflah olmaz bir oyun, ana menü HUD'u değiştirerek çocuk kandırırlar.
Hocam nedense bana çok nadir denk geliyor. 10 maçta bir belki.

Serverin ve şansın etkisi büyük. Yirmi maç temiz oynarsın, art arda on maç hile gelir. Biraz düzensiz...
Tıbbiyede yeterli vakit oluyor mu bu meretlere? Yolcusu gibiyim vesselam.
İlk sınıfta rahattım çılgınlar gibi oynardım. :) Şimdi CS:GO yu da bıraktım. Arada bi PUBG atıyoruz işte. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı