CS:GO alınır mı?

• Konuyu başlatan Yunusemre3456
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.099
Alabilirsin, hatta arkadaşın varsa daha iyi eglenirsin. Hile her oyunda var malesef denk geldigi zaman can sıkıcı olabiliyor ancak ben hala altif olarak oynuyorum.

Yani o kadar oynanılası bir oyun değil. Aldığımdan beri 4 saat oynamışım hepi topu. Boş boş konuşan takım arkadaşlarından tut, smurf olupta oyundan soğutanlara kadar her çeşit mevcut ki ucuz olduğu için hile kullanan sayısı da epey fazla. Banlanmak kimseye koymuyor oyunda resmen.
Eğlenceli mi desen Rainbow six siege bundan kat kat güzeldir derim. En azından çeşit var oyunda.

Oyunu çıktığı günden 2017'ye kadar oynadım. Her türlü platformu -MM, FaceIt, ESEA- tattım. Valve her oyununda yaptığı gibi bu oyunda da popülariteyi yakalayınca işi gücü paraya döküyor. Yılda iki tane VAC dalgası gelir, altı üstü iki hafta rahat oyun oynarsın. Oynayıp da keyif alacağın değil kahredeceğin bir oyundur.
Tabii oyunun rekabetçi değil de eğlence -Pub server- seçenekleri de var. Yine de günümüzde alınacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum, yakında demode olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı