CS:GO alınır mı?

Alabilirsin, hatta arkadaşın varsa daha iyi eglenirsin. Hile her oyunda var malesef denk geldigi zaman can sıkıcı olabiliyor ancak ben hala altif olarak oynuyorum.

Bence sistemin düşük değilse hiç bulaşma. Rainbow candır.

Yani o kadar oynanılası bir oyun değil. Aldığımdan beri 4 saat oynamışım hepi topu. Boş boş konuşan takım arkadaşlarından tut, smurf olupta oyundan soğutanlara kadar her çeşit mevcut ki ucuz olduğu için hile kullanan sayısı da epey fazla. Banlanmak kimseye koymuyor oyunda resmen.
Eğlenceli mi desen Rainbow six siege bundan kat kat güzeldir derim. En azından çeşit var oyunda.

Şahsi görüşüm bilerek hileleri engellemiyorlar. Mesela yılların oyunu Metin 2’de bile CS’den az hile yapılabiliyor. CS’de internette çok kolay şekilde bulabileceğin her türlü hile çalışıyor.

Oyunu çıktığı günden 2017'ye kadar oynadım. Her türlü platformu -MM, FaceIt, ESEA- tattım. Valve her oyununda yaptığı gibi bu oyunda da popülariteyi yakalayınca işi gücü paraya döküyor. Yılda iki tane VAC dalgası gelir, altı üstü iki hafta rahat oyun oynarsın. Oynayıp da keyif alacağın değil kahredeceğin bir oyundur.
Tabii oyunun rekabetçi değil de eğlence -Pub server- seçenekleri de var. Yine de günümüzde alınacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum, yakında demode olur.

ula ben bu gün aldım cs almasa mıydım keşke ? düşük ranklar da fazla hile olmaz heralde

CS neden alınmasın? FPS oyunlarının babasıdır. Hile konusunda sizle hem fikirim. Gerek global olma maçımda 2 tane mevlana gelsin gerek troller olsun oyun bazen can sıkıcı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…