theumtkyd
Hectopat
Tüm modlarda düşüyor farketmez.Hocam ben daha çok kutu düşürmek için istiyorum. O yüzden rekabetçi oynayacagım.
Tüm modlarda düşüyor farketmez.Hocam ben daha çok kutu düşürmek için istiyorum. O yüzden rekabetçi oynayacagım.
Bu maksatla oyunu alırsan 1 hafta sonra bırakacaksın demektir.Hocam ben daha çok kutu düşürmek için istiyorum. O yüzden rekabetçi oynayacagım.
FPS oyunu arayışındayım. Valorant teknik problemleri yüzünden oynamak istemiyorum ve oyun çok tilt ediyor. Hem CS:GO'da item düşürüp satmak hoşuma gidiyor. Sizce alınır mı?
Çok çabuk sıkılmayacaksan oynamayı bırakmayacaksan alınır. Maç sonlarında sana verilen kasaları açmak yerine satmanı tavsiye ederim. Açarsan atıyorum 2 kuruşluk şey çıkma ihtimali yüksekken kasayı satar garanti 5 kuruş alırsın. Böyle böyle kısa sürede verdiğin 250 TL'nin fazlasını çıkarırsın kısa sürede.
Kanka aralık ayına kadar bekler mısın?
Hocam az oynasam bile hesapta olması iyi bence. (bu kafayla 220 oyun 300 DLC sahibi oldum.)
Niye hocam.
Bu maksatla oyunu alırsan 1 hafta sonra bırakacaksın demektir.
O sadece söylenti diye biliyorum kesinliği yok diye biliyorum.Aralıkda asgari ücrete zam gelecek ve 250 TL değer kaybedecek Valve zaten kuru geç dğiştiriyor kar edersin.
5 krşluk kasa düşmesi için mi oynamak istiyorsun cidden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.