CS:GO almaya değer mi?

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
FPS oyunu arayışındayım. Valorant teknik problemleri yüzünden oynamak istemiyorum ve oyun çok tilt ediyor. Hem CS:GO'da item düşürüp satmak hoşuma gidiyor. Sizce alınır mı?

FPS oyunu arayışındayım. Valorant teknik problemleri yüzünden oynamak istemiyorum ve oyun çok tilt ediyor. Hem CS:GO'da item düşürüp satmak hoşuma gidiyor. Sizce alınır mı?

Tabii ki de alınır şimdi gelir valorantçılar alınmaz diye.

Hocam cidden Valorant oynanmıyor ya skinleri falan güzel değil bir de teknik açıdan sıkıntılı oyun. CS:GO alacağım galiba teşekkürler.

Hocam mm ne?

Matchmaking. CS:GO'nun dereceli oyun sistemi. Rekabetçi yani lig kastığın kısım. Full hileci kaynar bu mod oyundan soğutur. FACEIT öneririm.

Çok çabuk sıkılmayacaksan oynamayı bırakmayacaksan alınır. Maç sonlarında sana verilen kasaları açmak yerine satmanı tavsiye ederim. Açarsan atıyorum 2 kuruşluk şey çıkma ihtimali yüksekken kasayı satar garanti 5 kuruş alırsın. Böyle böyle kısa sürede verdiğin 250 TL'nin fazlasını çıkarırsın.

Matchmaking. CS:GO'nun dereceli oyun sistemi. Rekabetçi yani lig kastığın kısım. Full hileci kaynar bu mod oyundan soğutur. FACEIT öneririm.

Hocam ben daha çok kutu düşürmek için istiyorum. O yüzden rekabetçi oynayacagım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı