CS:GO almaya değer mi?

Rainbow six siege oyununa bakın isterseniz en son indirimdeydi gerçekten güzel oyun CS:GO da alırsan bi tık fazla oynayıp parasını çıkarırsın.

Evet ama CS:GO'da güzel. Ama Call of Duty de helikopterle ateş etmek gibisi yok bence.

İki farklı türün oyunları için karşılaştırma yapman yanlış.
CoD serisinden bir oyunu sıkılmadan 200 saat oyna hadi ama CS:GO gibi oyunları 10 bin saat bile oynarsın.
Biri zevk alarak adamları vura vura ilerleyeceğin veya benzeri bir multiplayer biri kendini kasarak dikkatli adımlar atarak karşı takımı yok etme üzerine kurulu gerekirse Ruslarla sövüşerek oynadığın bir oyun.

CS de 2K saatim var şu ana kadar Steam'de sadece para yatırıp CS aldım zamanında şu an hesapta 200 var üstüne istediğim oyunu aldım hesap Full+Full FIFA 22 falan var örnek olarak.

Bu maksatla oyunu alırsan 1 hafta sonra bırakacaksın demektir.
2020 yılında olsaydık bırakırdı. Şu anda Prime Match Making'de güven faktörünüz düşük değilse hileyle sıkça karşılaşmıyorsunuz. Hile varsa bile legit oynadığından anlayamıyoruzdur. 2 haftada 20 maç rekabetçi oynamışımdır, bir tane belli hileciyle karşılaşmadım. (belki legit vardır o yüzden belli dedim)

Böyle diyorum diye herkeste böyledir diye bir şey yok ama güven faktörünü yüksek tuttuğunuz sürece hileyle öyle çok karşılaşmazsınız. Aktif olarak oynarsanız çokta güzel kar edersiniz, kasa fiyatları ortada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı