CS:GO alta indirince donma sorunu

biowre

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO oynarken ALT + TAB yapıp aşağıya alıyorum bir daha yukarıya çıkardığımda oyun 4 sn donuyor, FPS sabitleniyor. Sonra düzeliyor. Önceden böyle bir şey yoktu yardım edebilecek var mı?

Windows 7 kullanırken öyle bir sorun yaşamıyordum fakat Windows 10 kullanmaya başladıktan sonra aynısı bende de olmaya başladı. Hatta benim oyunu kapatmam gerekiyordu. Çözümü için ALT + TAB yerine masaüstünde geçiş yapmayı denedim ve aynı hatayı bir daha almadım.

Windows 7 kullanırken öyle bir sorun yaşamıyordum fakat Windows 10 kullanmaya başladıktan sonra aynısı bende de olmaya başladı. Hatta benim oyunu kapatmam gerekiyordu. Çözümü için ALT + TAB yerine masaüstünde geçiş yapmayı denedim ve aynı hatayı bir daha almadım.
Masa üstüne neyle geçiş yaptın anlamadım

Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi?
denedım

Aynı sorun bendede var alt+tab yapıp oyunu alta atınca 5-10 saniyeliğine fps 10-20-40-50-120 diye çıkıyor ama eskiden nvidia kart kullanıyordum alt+tab yapınca ve oyunu geri açınca örnek veriyorum 120 fps ise direk 120 fps olarak açılıyodu donma takılma olmuyordu. Acaba sorun nedir? Amd ile ilgili sorun olabilirmi şuan r7 250 kullanıyorum.

Aynı sorun bendede var alt+tab yapıp oyunu alta atınca 5-10 saniyeliğine fps 10-20-40-50-120 diye çıkıyor ama eskiden nvidia kart kullanıyordum alt+tab yapınca ve oyunu geri açınca örnek veriyorum 120 fps ise direk 120 fps olarak açılıyodu donma takılma olmuyordu. Acaba sorun nedir? Amd ile ilgili sorun olabilirmi şuan r7 250 kullanıyorum.

Bunu denedinmi?

shift+tab yapıp öyle alta almayı dener misin?

Malesef sorun hala devam ediyor daha yeni denedim aynı şekilde fps takılarak yükseliyor 1-2 dk sonra takılmıyo oyun akıyo ama nvidia'da böyle bir sorun hiç olmadı 120 fps ise al+tab yapıp açınca yine hiç takılmadan 120 fps olarak devam ediyosun ama bu çok sinir bozucu olmaya başladı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı