Çözüldü CS:GO alttaki istatistik nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KENAN KARAMAN

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO oynarken bir tane sunucuya girdim ve allta bötle bir şey çıktı başka sunucularda olmuyor nasıl kapatacağım?

Dosya Ekleri

• 1658263919227.png
    1658263919227.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 76
Çözüm
"net_graph" komutunu 0'a almayı denediniz mi? Ondan kaynaklandığını düşünüyorum. FPS'inizi görmek isterseniz oyun içerisinde Shift+Tab yapıp ayarlara ve oradan da oyuniçi seçeneğine gelerek oyun içi FPS göstergesini açabilirsiniz. Onun yerine konsola cl_showfps 1 de yazabilirsiniz.
"net_graph" komutunu 0'a almayı denediniz mi? Ondan kaynaklandığını düşünüyorum. FPS'inizi görmek isterseniz oyun içerisinde Shift+Tab yapıp ayarlara ve oradan da oyuniçi seçeneğine gelerek oyun içi FPS göstergesini açabilirsiniz. Onun yerine konsola cl_showfps 1 de yazabilirsiniz.

Çözüm

Teşekkürler, düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı