CS:GO ani FPS düşüş

İşletim sistemi
Windows 10

Kurinshi

Hectopat
Miragede oynarken middeyim 400 olan FPS bir anda 2 kere ani drop 40 kadar düşüp çıktı, ekran kartının sıcaklık degerleri 47 civarlarındaydı. Neden oldu ve işlemci ısınmamıştı. Ondan sonra Minecraft girdim ve ekran karti sicaklik degeri 55 değerine cikti. Normalde 30'larda geziyordu içimde bir dert oldu :D.
-Sapphire RX 570 8 GB Pulse.
-i3-9100F.
-GeIL 8 GB RAM 3200MHz.
-550W PSU
-GeIL 256 GB SSD

130 gb boş ve Ram Minecraft da 6Gb kullanmasina izin verdim boştayken 3.1 kullaniyor acaba ondan mi

O zaman aşıyor ram sinirini
Minecraft için 6GB ram vermenize gerek yok zaten 8GB raminiz var. Arkada Chrome tarzı uygulamalar fazla ram yer onları kapatmayı unutmayın. Minecraft için veya badka bir oyun için 8GB raminiz var ise 4GB civarında kullanması ideal olacaktır.

Minecraft için 6GB ram vermenize gerek yok zaten 8GB raminiz var. Arkada Chrome tarzı uygulamalar fazla ram yer onları kapatmayı unutmayın. Minecraft için veya badka bir oyun için 8GB raminiz var ise 4GB civarında kullanması ideal olacaktır.
Chrome fln kullanmadan pc boştayken 3.1 gb kullaniyor mesela minecrafta 6 verdim çünkü 2 verince serverlere girince oyunda donma oluyor 4ü deneyecegim
Bide program kullanmadan işlemci sıcakligina nerden bakabilirim

Chrome fln kullanmadan pc boştayken 3.1 gb kullaniyor mesela minecrafta 6 verdim çünkü 2 verince serverlere girince oyunda donma oluyor 4ü deneyecegim

Görev yöneticisinde yazmıyor ise benim bildiğim mecbur program indirmeniz gerek.

Bu arada MineCraft'ı hangi launcherdan oynuyorsunuz kendi launcherı mı yoksa badka bir launcher mı?

Görev yöneticisinde yazmıyor ise benim bildiğim mecbur program indirmeniz gerek.

Bu arada MineCraft'ı hangi launcherdan oynuyorsunuz kendi launcherı mı yoksa badka bir launcher mı?
Sadece ekran kartının yazıyor

Craftrise launcher yani başka kendinin değil server için giriyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı