CS:GO Aniden Donma Sorunu

CSGO'ya girince (Steam'den alinma orijinal) ya ana menude ya da oyun yuklenirken veya oynarken herhangi bir yerde birden oyun donuyor ama ses olarak devam ediyor. Fare hareket edip tuslara tiklaniyor ama ekran donuk kaliyor. Lutfen yardim edin lutfen!

Aynı sorun bende de var ama verdiğiniz komut bir işe yaramadı. Başka bir seçenek var mıdır?

Benim sorunum yeniden başladı tekrardan başka bir kod önerebilecek varsa iyi olur!
Şimdi size vereceğim komutu CS:GO'nun "başlatma seçeneklerini ayarla" kısmına yazın. Oyuna girip test edin eğer etki etmezse silin.
-DISABLE_D3D9EX.

Başka bir kod var mı acaba verebileceğiniz?

Başlatma seçeneklerine -noubershader yazarak hem lobi FPS'nizi arttırabilirsiniz hem oyun içi hem de droplar kalkabilir.
Sorun hala devam edenler için yazıyorum CS:GO açın ayarlara girin görüntü ayarları deyin orada çoklu CPU kullanımı etkin ise devre dışı yapın iyi oyunlar iyi forumlar.

Çoklu CPU kullanımının ne demek oldugunu bilmiyorsun sanırım :D CS:GO işlemci isteyen bir oyun ve onu etkin bırakarak birden fazla işlemci çekirdeği kullanmasına olanak sağlıyoruz lütfen yanlış bilgiler paylaşmayın iyi günler.

Başlatma seçeneklerine -noubershader yazarak hem lobi FPS'nizi arttırabilirsiniz hem oyun içi hem de droplar kalkabilir.

Çoklu CPU kullanımının ne demek oldugunu bilmiyorsun sanırım :D CS:GO işlemci isteyen bir oyun ve onu etkin bırakarak birden fazla işlemci çekirdeği kullanmasına olanak sağlıyoruz lütfen yanlış bilgiler paylaşmayın iyi günler.

Bu sorunu ben bu şekilde çözdüm, başka çözümü de yok. Bu soruna bir çözüm sundum, bu şekilde oyun donma, PC res atma zorunluluğu yok. Çoklu CPU karıştırma yaptığı için oyunda bu sorun ile karşılaşan arkadaşlar deneyip yorum yaparsa hak verirsiniz. İyi forumlar.

Bu sorunu ben bu şekilde çözdüm, başka çözümü de yok. Bu soruna bir çözüm sundum, bu şekilde oyun donma, PC res atma zorunluluğu yok. Çoklu CPU karıştırma yaptığı için oyunda bu sorun ile karşılaşan arkadaşlar deneyip yorum yaparsa hak verirsiniz. İyi forumlar.

Reis ben -noubershader yazdım öyle çözülmüştü en başta şu an onu yazmadan girsem de bir şey olmuyor bu arada 2 yıldır oyundayım her zaman çoklu CPU açıktır hala açık şu an sorun yaşamıyorum.

Aynı sorun bende de var ve komutlar etkisiz net graphımda açıktı 120 var yazıyor ama önceden hiç böyle bir şey yoktu bir anda çıktı ve geçmiyor yardım eder misiniz? FFF

Technopat Haberler

Geri
Yukarı