CS:GO anlık takılma ardınan mikrofon kullanılmıyor

sezzar

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar, CS:GO oynarken çoğu zaman hiçbir sıkıntı yokken birden laptop 1-2 saniyeliğine donuyor ve oyunda mikrofonu hiçbir şekilde kullanamıyorum. Sol altta da simge çıkmıyor arkada Discord oluyor genelde orada da ses ne geliyor ne gidiyor her ikisini de kapatıp açınca düzeliyor ama çoğu zaman her 2 dk ya bir yapıyor. Bazen ses tamamen gidiyor ne ses geliyor ne gidiyor ve sadece CS oynarken oluyor. GeForce Experience'dan ve Windows Update'den güncellemeleri yaptım. Kafayı yemek üzereyim.
Sistem:
Lenovo l3.
İşlemci i5 10310u.
Ekran kartı MX330.
RAM 8 GB.
SSD kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun sıcaklıkla ilgili olabilir. Isındığında işlemci güç düşürür bu da anlık takılmalara sebebiyet verebilir.

Merhabalar, CS:GO oynarken çoğu zaman hiçbir sıkıntı yokken birden laptop 1-2 saniyeliğine donuyor ve oyunda mikrofonu hiçbir şekilde kullanamıyorum. Sol altta da simge çıkmıyor arkada Discord oluyor genelde orada da ses ne geliyor ne gidiyor her ikisini de kapatıp açınca düzeliyor ama çoğu zaman her 2 dk ya bir yapıyor. Bazen ses tamamen gidiyor ne ses geliyor ne gidiyor ve sadece CS oynarken oluyor. GeForce Experience'dan ve Windows Update'den güncellemeleri yaptım. Kafayı yemek üzereyim.
Sistem:
Lenovo l3.
İşlemci i5 10310u.
Ekran kartı MX330.
RAM 8 GB.
SSD kullanıyorum.
İşlemci sıcaklığınız kaç oluyor yük altında.

Laptop soğutucularına güvenmediğim için evde kullanmadığım kutulardan atta 4 Cm'lik boşluk bırakacak şekilde kendim yaptım. Laptop neredeyse hiç ısınmıyor diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı