Malwarebytes ile tüm diskleri baştan aşağı 2.5 saatte taradım ve virüs bulamadı. Soğutmada hiçbir problem yok, sıcaklık değerleri gayet ideal. İşlemci 50-55, ekran kartı ise 60 derece.
Arkaplanda hiçbir işlem yok özellikle disk tamamen oyun amaçlı kullanıldığı için yazma/okuma CS:GO dışında olmuyor. Hani arkaplanda oyun indirince disk meşgul oluyor vesaire sorunu yok yani.
FPS değerlerim 200-300 arası değişiyor ama tepki süresi gibi bir şey var FPS'in yanında grafikte duruyor. O bazen 10-20MS'e çıkıyor işte o zaman anlık takılma gerçekleşiyor.
Güç planı
nihai performans olarak ayarlı. RAM kullanımı sınıra dayanmıyor zaten sadece CS:GO açık.
- RAM 1 - Elixir 1333MHz.
- RAM 2 - Kingston 1600MHz.
Bu 2 RAM'in değerini bırakın markaları aynı değil, bu yüzden oluyor olabilir mi? BIOS'tan 1600MHz'e çıkardım ikisini de.
Disk oranları;
İndirilenler, temp, prefetch vesaire sürekli temiz tutuyorum kalıntı dosya bırakmıyorum.
Sistem özellikleri;
Oyunu 1080P olarak oynuyorum. Oyun içi değerler ve grafik özellikleri;
Anlık takılmanın dışında oyun gayet akıcı, tek sorun anlık takılmalar. Sağa sola bakarken özellikle.
Windows 10 Home Single Language 2004 yüklü. 2004 Sürümünden öncesinde de vardı aynı sorun.